Opinió Grups Municipals
Publicat el 10.04.2019
Tots per Argentona - Tots per Argentona el fem les persones
  • Recentment, TxA hem celebrat un procés participatiu obert a la ciutadania per tal de confeccionar la llista electoral. El primer pas, fou el de triar la cap de llista mitjançant primàries.

    Un diumenge gèlid i plujós de gener vàrem aconseguir mobilitzar 231 persones per triar la cap de llista. La Montse Capdevila fou la candidata escollida per la majoria, victòria però molt seguida d'en Pep Masó amb 15 vots de diferència. Els vilatans volen renovació, cares noves; però entenem que volen també experiència i el “savoir faire” que ja coneixen. 

    La resta de la confecció de la llista electoral ha estat també un procediment obert mitjançant reunions on els vilatans han pogut dir la seva. La propera assemblea del març és qui validarà la llista, per guanyar les eleccions i governar.

    Després de quatre anys a l'oposició, els regidors hem teixit complicitats amb l'experiència que cadascú aporta des de diferents àmbits. Les traïcions pel camí (el regidor trànsfuga que s'ha passat a un partit sense deixar l'acta de regidor) han estat un motiu de cohesió dins el grup i de tot se n'aprèn. Casualment però, aquest trist esdeveniment ha coincidit gratament amb l'arribada al grup de gent especialment bona, persones de mirada transparent que tenen ganes d'implicar-se en política i de treballar. El grup ha crescut! I des de fa mesos tots els dilluns ens reunim una quinzena de persones per treballar entre tots el projecte de TxA. Tots els dilluns... La feinada que hi ha és ingent; ganes de fer-la no en falten.

    Contents. Contents de veure que la gent ve i participa a les reunions i, el més important, hi torna! TxA necessita de l'aportació de tothom per a poder tirar endavant el projecte, perquè la nostra base és la gent, és la nostra diferenciació vers els partits polítics i perquè sense les persones i la seva diversitat, TxA no tindria cap raó de ser.

    Article publicat al Cap de Creus

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800