Notícies
Publicat el 09.10.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Nova sessió del Consell d'Infància
Consell Infància
En una reunió virtual es va acomiadar els membres que no seguiran el proper curs formant part d'aquest òrgan, en què hi participen alumnes de 5è i 6è de primàries dels centres educatius d'Argentona

El Consell d'infància va celebrar el passat dimecres 7 d'octubre una sessió virtual que va servir per acomiadar els consellers i conselleres que enguany han passat a cursar 1r d'ESO a l'escola o bé que, tot i fer 6è de primària, han decidit no seguir formant-ne part.

La sessió es va celebrar virtualment i hi van participar l'Alcaldessa, Gina Sabadell, i el regidor d'Educació, Esports, Participació i Transparència, Quim Perejoan, que van aprofitar per agrair als consellers i conselleres sortints la seva tasca durant els cursos que han participat al Consell.

Actualment, el Consell d'infància es troba en el procés de renovació que es duu a terme cada any, en què s'escullen els nous consellers i conselleres de 5è de les escoles d'Argentona. Donada la situació de pandèmia causada per la COVID-19, s'ha emplaçat a les escoles perquè el procés d'elecció es dugui a terme al si de cada classe de 5è. La primera sessió del Consell d'infància 2020-21 està prevista per al dimecres 4 de novembre.

El Consell d'infància combinarà les sessions virtuals amb les presencials, només quan aquestes estiguin permeses i sempre seguint el protocol de mesures d'higiene i seguretat aprovat per la comissió COVID-19 de l'Ajuntament d'Argentona. A més, quan se celebrin aquestes trobades presencials d'aquesta activitat extraescolar, es duran a terme en espais prou amplis i ventilats, com són el Saló de Pedra i el pati del Casal de Joves.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800