La Vila
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Rutes Guiades 2022
 • Descripció de la ruta

  rutes guiades


  Rutes guiades Primavera 2022

  El Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Argentona organitza una nova edició de les rutes guiades per conèixer més a fons la riquesa natural, històrica i arquitectònica del municipi. S'han programat tres sortides entre els mesos de Maig i Juny.

  La primera proposta serà el 22 de maig amb la ruta “Fets i llegendes" i la darrera arribarà el 12 de juny  amb “Vila modernista d'estiueig" Aquestes activitats són gratuïtes però les places són limitades i cal fer inscripció prèvia.

  Trobareu el formulari d'inscripció al peu d'aquesta pàgina.

  • R/01 FETS I LLEGENDES 22 de maig / 10.45h / Museu del Càntir / Durada: 1h  i 30 min.Edat recomanada: a partir de 6 anys. Ruta màgica i divertida per descobrir les anècdotes i llegendes més curioses de la vila amb activitat infantil al final. Aquesta ruta estarà dirigida per Ona l'exploradora, que els explicarà les llegendes i fets curiosos als infants de la casa i, per finalitzar, realitzarem un taller de manualitats.
  • R/02 FONT A FONT CAP AL CASTELL DE BURRIAC 29 de maig / 10.00h / Font Picant / Durada: 3h Camí cap al castell de Burriac coneix les fonts més emblemàtiques d'Argentona amb la seva història, natura i la fauna.  
  • R/ 03 VILA MODERNISTA D'ESTIUEIG 12 de juny / 10.45h / Museu del Càntir / Durada: 2h aprox. Descobreix l'Argentona modernista i les maneres de viure en el temps de l'estiueig. Amb aquesta ruta veurem l'herència del modernisme a la vila d'Argentona i la manera de viure en aquella época.

  Més informació i reserves: Ajuntament d'Argentona Servei Municipal de Promoció Econòmica. C. Gran, 61. Tel.  93 797 49 00  turisme@argentona.cat

  INSCRIPCIÓ

  Rutes guiades (versió PDF)

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800