ELS REIS A ARGENTONA
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Arribada dels Missatgers Reials i Visita dels Reis d'Orient
Capçalera

Malgrat la situació d'emergència sanitària en què ens trobem, i amb la voluntat de mantenir una de les tradicions i activitats més arrelades a Argentona, aquest Nadal podrem gaudir de dues de les cites més habituals per aquestes dates a la vila.

Per una banda podrem gaudir de l'Arribada dels Missatgers Reials, aquesta vegada amb accés a través de l'adquisició d'invitació i per grups de convivència. Per l'altra, viurem  la Visita dels Reis d'Orient, acte que substituirà la tradicional Gran Cavalcada de Reis.

Aquests canvis en el format i el model organitzatiu  pretenen que els nens i les nenes de la vila puguin gaudir d'aquesta festa de la millor manera possible i amb la màxima seguretat.

Des de la regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Argentona i la Comissió de Cavalcada, desitgem que pugueu gaudir al màxim de tot el que us proposem.

ARRIBADA DELS MISSATGERS REIALS

Els Missatgers Reials s'instal·laran a La Sala d'Argentona del 27 al 30 de desembre,  en horari de 17 a 20 hores. Serà imprescindible l'accés amb invitació, en grups de convivència o bombolla ampliada de com a màxim 6 persones i en la franja horària assignada.

Enguany, per tal de garantir les mesures marcades contra la propagació de la COVID-19, l'accés al recinte on podreu visitar els Missatgers Reials caldrà que vingueu amb invitació, aquesta es regirà segons el següent:

  • Cada invitació permetrà l'accés d'un grup de fins a 6 persones (grup de convivència o bombolla ampliada).
  • No es podran fer grups amb dues o més invitacions.
  • Les invitacions tindran una hora assignada i s'hauran de respectar, no es podrà utilitzar la invitació per accedir a una altra franja horària que no sigui l'assignada.
  • Caldrà trobar-se a l'accés 20 minuts abans de la sessió a la qual us heu inscrit (no serà necessari arribar abans, així eviteu esperes i aglomeracions innecessàries).
  • Caldrà portar omplert el document de Declaració Responsable (descarregar document), i entregar-lo a l'entrada.

> Com i quan es poden adquirir les invitacions:

  • Cada persona només podrà sol·licitar una invitació, sigui per procediment presencial o en línia. Recordeu que cada invitació permet l'accés de fins a 6 persones).
  • Es podran adquirir de manera presencial al Casal de Joves, des del dimecres 16 al divendres 18 de desembre, en les següents franges horàries:
    • De 12 a 14 h i de 16 a 18 h
  • De manera telemàtica a partir del dissabte 19 de desembre a les 19 h clicant aquí

Entrades Missatgers

> Invitacions missatgers reials

*Preguem a tothom que hagi adquirit una invitació i no pugui assistir a la cita, ho faci saber enviant un correu electrònic a areacultura@argentona.cat, d'aquesta manera podrem alliberar aquella franja horària i facilitar l'accés a un altre grup.

> Carta als Reis Mags

Descarrega't la carta per escriure-hi i dibuixar-hi el que els vulguis demanar als Reis.

Carta Bona

VISITA DELS REIS

Durant la tarda de Reis (de 17 a 21 h) , Gaspar, Melcior i Baltassar no podran participar de la tradicional Gran Cavalcada, però seran rebuts a l'Ajuntament, des d'on s'adreçaran a tots els nens i nenes d'Argentona. Podreu veure el vídeo al web de l'Ajuntament i també a les xarxes socials.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800