Els formularis
 
VOLUNTARIAT DE FESTA MAJOR D'ARGENTONA 2024
Voluntariat

Benvolguts/des,

Tot és a punt per començar la nostra festa més sonada de l'any, la Festa Major d'Estiu, la de Sant Domingo. S'han programat un seguit d'actes des de l'Ajuntament, conjuntament amb la Comissió de Festes, i d'aquests actes en sorgeixen unes tasques i necessitats.

Per dur a terme aquestes tasques hi intervenen persones col·laboradores com vosaltres, que tindreu l'oportunitat de prendre part en diferents tasques de suport als actes. Aquesta col·laboració inestimable permetrà un millor funcionament i desenvolupament de la festa de tots i totes. I, com ja és costum, us volem facilitar les coses i obrim aquest canal per poder inscriure-us a l'equip de voluntaris i voluntàries de la Festa Major.

QUÈ CAL FER

  • Formalitzar la present INSCRIPCIÓ, fins al 17 de juliol.
  • En el cas dels MENORS, també caldrà presentar autorització de pare/mare o tutor.
  • La inscripció implica el COMPROMÍS de participació en totes les REUNIONS a les quals se us convoqui, l'ASSISTÈNCIA a tots els actes en els quals estigueu destinats, tenir CURA del material personal que se us facilitarà, acomplir totes les tasques encomanades, així com seguir totes les indicacions que els responsables de l'organització us vagin donant.

FUNCIONAMENT

  • En el moment de formalitzar la inscripció ens haureu d'indicar a quins actes voleu assistir i el tipus feina que voldreu desenvolupar. Vetllarem perquè se us assignin aquelles tasques i actes sol·licitats. Cal tenir en compte, però, que caldrà cobrir totes les tasques i actes de la festa major; i per motius d'organització, les vostres demandes podran ser redirigides a altres actes i tasques que siguin necessàries.
  • La distribució de feines es comunicarà el dia de la REUNIÓ DE VOLUNTARIAT, a la que us convoquem dimarts 30 de juliol a les 20.00 h a l'Espai de la Festa Major (Casal de la Gent Gran). 

AGRAÏMENTS AL VOLUNTARIAT

  • Els voluntaris rebran una samarreta pròpia de la Festa Major.
  • També, depenent de la tipologia de l'acte, se'ls facilitarà un tiquet de consumició i/o entrepà.

Si trobeu aquesta proposta interessant i a més, voleu passar-ho bé i conèixer gent, només cal que seguiu l'enquesta:

*Acceptes ser voluntari/a?
Dades del/la sol·licitant
*
*
*
*
*Data Naixement ( - - )
*
*
*
*
*
*Has estat voluntari/a altres anys?
*
*Ets menor d'edat?
Plegar/desplegarEmplenar en cas del sol·licitant ser menor d'edat (clica sobre el signe + per desplegar el qüestionari)

ACTES ALS QUE VULL PARTICIPAR:

Plegar/desplegarDivendres 02 d'agost (cliqueu + per veure els actes d'aquest dia)
Plegar/desplegarDissabte 03 d'agost (cliqueu + per veure els actes d'aquest dia)
Plegar/desplegarDiumenge 04 d'agost (cliqueu + per veure els actes d'aquest dia)
Plegar/desplegarDilluns 05 d'agost (cliqueu + per veure els actes d'aquest dia)
Plegar/desplegarDimarts 06 d'agost (cliqueu + per veure els actes d'aquest dia)
*Tria la talla de la teva samarreta.
La samarreta és d'uniformitat per a tots els actes. Es facilitarà la samarreta de manera gratuïta a tots els voluntaris que participin a més d'un acte.
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

NOTES LEGALS:

D'acord amb l'article 13 del Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que té relació amb el tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, les vostres dades seran tractades per part de l'Ajuntament d'Argentona, com a responsable d'aquestes.

Per a més informació www.argentona.cat/politica-de-privacitat

L'interessat autoritza a l'Ajuntament d'Argentona perquè pugui enregistrar imatges dels actes en què s'ha inscrit, amb l’únic propòsit de difondre les festes de la vila d'Argentona i la participació del voluntariat a nivell intern o extern, en reproduccions o publicacions de qualsevol tipus o en qualsevol format.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800