Els formularis
 
Formació especialitzada en matrimonis forçats
Sol·licitud d'inscripció

Es preveu realitzar 3 sessions  de 2:30 h  del 18 de gener a 1 de febrer de 2022  de 9.30 a 12 hores.

  • 1a Sessió. 18  de gener:  A càrrec de Sònia Parella i David Moya del  CER-Migracions UAB Contextualització socioantropològica dels matrimonis forçats. Marc jurídic
  • 2a Sessió 25 de gener:   A càrrec de l'equip PVM. Protocol circuits d'intervenció  i sessió pràctica de propostes d'intervenció basades en casos reals.
  • 3a Sessió 01 de febrer: A càrrec de l'equip PVM.  Continuació de la sessió pràctica de propostes d'intervenció basades en casos reals, eines de recollida de dades i valoració del risc.  Espai de reflexió  per aplicar el protocol a Argentona.

La formació es durà a terme al Salo de Pedra d'Argentona. Places limitades

Dades personals
*
*
*
*
*

* Els camps marcats amb un asterisc cal omplir-los obligatòriament
Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800