Opinió Grups Municipals
Publicat el 30.06.2015
ICV - Per un govern municipal d'esquerres
  • En aquest primer escrit de la nova legislatura, i ja com a Iniciativa per Catalunya Verds - Compromís per la Independència, volem donar les gràcies al votants que han confiat en el nostre programa i en la nostra llista. Gràcies als vostres vots, continuarem estant presents a l'Ajuntament fent-nos sentir i impulsant plantejaments d'esquerres. La lectura que fem del conjunt dels resultats electorals és positiva perquè han decantat la balança cap a les formacions d'esquerres, el que pot donar lloc a un govern de sensibilitat social per als propers quatre anys.

    També ha estat un bon resultat per a les llistes independentistes, el que fa que Argentona estigui en el grup majoritari de municipis que volen que Catalunya esdevingui un nou estat.

    Escrivim aquestes línies en els dies precedents a la constitució del nou consistori, trobant-nos encara en plenes negociacions amb altres grups polítics. Quan el Cap de Creus arribi a les vostres mans ja coneixereu la composició del nou ajuntament. Per ara només podem dir que confiem en la formació d'un govern d'esquerres estable que reflecteixi el desig dels electors.

    En les negociacions que estem portant a terme, prioritzem les coincidències programàtiques, l'honestedat i la capacitat de les persones per governar i fer realitat un programa consensuat. Volem deixar molt clar que el  resultat d'aquestes negociacions, sigui quin sigui, no és un front contra ningú ni contra cap opció política. El nostre criteri és que hi hagi un govern estable per als propers quatre anys, un govern que faci possible «la millor Argentona» que hem defensat durant la campanya electoral.

    Amb el canvi de sigles deixem enrere setze anys del grup municipal de l'Entesa, dels qual hem format part i del que ens sentim promotors i alhora hereus; i sempre orgullosos.

    Publicat al Cap de Creus

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800