Opinió Grups Municipals
Publicat el 30.06.2015
PSC - Nou govern per a un nou moment
  • Iniciem un nou mandat municipal, amb un nou govern per a un nou moment polític d'Argentona.

    Les diverses possibilitats de configurar un nou govern que el resultat electoral ens va donar, s'ha concretat finalment amb un govern de forces progressistes amb un grau de coincidència molt important pel que fa a elements programàtics i de formes de veure i viure la política: més planificació, més transparència, més diàleg, en  definitiva... més poble.

    Venim d'un mandat municipal que ha tancat bona part de les ferides obertes, en forma de projectes inacabats ara ja resolts i que ha aconseguit reduir la crispació política i social de la vila. Ara toca un nou govern que dibuixi l'Argentona del futur, l'Argentona dels nous projectes que facin que la nostra vila esdevingui novament un espai de convivència, un poble orgullós, i una vila il·lusionada. Hi ho farem amb una majoria de govern que combina l'energia del que s'ha vingut anomenant les forces emergents, veritables guanyadores de les eleccions municipals, amb l'experiència de les mal anomenades velles formacions polítiques. Junts som capaços de crear un nou moment, que és el que toca, per la política d'Argentona.

    Els socialistes d'Argentona, immersos en un procés renovador, volem aprendre, amb humilitat, allò que desconeixem, però també volem reivindicar allò que coneixem i sabem fer, que és la nostra experiència, i la nostra defensa del municipalisme com ningú ha fet i el nostre pòsit ideològic. Sí, volem aprendre, però també volem desfer vells prejudicis. Per això entenem que el nostre lloc és aquí, en un govern d'esquerres que té per la nostra vila un projecte de canvi, més igualitari i més solidari. Per això participem en un govern de voluntat transformadora.

    Publicat al Cap de Creus

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800