Opinió Grups Municipals
Publicat el 30.06.2015
ERC - ERC dóna suport al nou govern d'esquerres d'Argentona
  • Des d'Esquerra Republicana de Catalunya volem agrair el suport que hem rebut per part de molts vilatans d'Argentona i donar la benvinguda al nou govern de la vila.

    Els regidors d'ERC hem fet possible la majoria necessària perquè Argentona tingui un govern d'esquerres i un alcalde independentista. Només podem constatar l'alta coincidència programàtica amb els grups que portaran a partir d'ara el timó d'Argentona i els agraïm la ma que ens han estès, perquè des de l'oposició, la nostra veu sigui tinguda en compte.

    No hem amagat mai que no entenem la política municipal deslligada de la nacional. El país que volem, políticament lliure i socialment just, el volem perquè també els vilatans d'Argentona tinguin un futur millor. La feina feta des d'ERC en l'anterior mandat farà possible es puguin que iniciar nous projectes que seran bons per Argentona. També tenim la confiança que els que es no es van tancar tindran continuïtat i es perfeccionaran.

    La confiança també és un valor, i en aquest sentit, les persones que formaran el govern ens mereixen confiança. A alguns hem tingut temps de coneixe'ls prou bé, tot i que fa quatre anys ens pronosticaven una relació curta. I és que quan
    les persones són honestes, no hi ha diferències que no es puguin salvar.

    Aquest govern ens trobarà treballant de forma, constructiva i responsable, com ho hem fet fins ara, però a l'hora ho farem de forma crítica i exigent, per seguir construint una l'Argentona que volem.

    Des d'aquí també volem agrair a en Ferran Armengol i a en Marc Zaragoza la seva dedicació i contribució a la política municipal. Moltes de les coses bones que veurem en el propers anys mai haurien estat possibles sense la seva feina.

    Publicat al Cap de Creus

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800