Entitats i associacions
 
Protecció Civil Argentona
  • Protecció Civil ArgentonaL'Associació de Voluntaris de Protecció Civil d'Argentona és una entitat sense ànim de lucre que es troba actualment sense activitat. 

    Aquest grup es va crear l'any 2000 i va tenir continuïtat durant un set anys. Les actuacions del grup varen ser molt variades incidint sobre tot en emergències i d'altres de recolzament cultural i festiu. La formació d'aquest voluntaris es va fer des de l'Escola de Bombers de Catalunya. Una formació de gran valor en seguretat pròpia i externa. Aquest grup mantenia una estreta vinculació amb l'ADF  Serra Marina. El grup forestal va ser cabdal per la creació dels voluntaris de protecció civil. La voluntat es la de revitalitzar de nou l'esperit voluntari de la associació després  d'uns anys sense  participar en res com a resultat de la manca de relleu  generacional.

    Actualment l'Associació compta amb cinc voluntaris ja formats.  Un cop iniciada la nova etapa s'estan elaborant les noves bases d'actuació. La formació d'aquestes persones són fonamentals per el servei.

    Si algú vol saber més de'aquesta entitat pot contactar mitjançant la pàgina del Facebook o al telèfon de l'Ajuntament d'Argentona 93 797 49 00.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800