Entitats i associacions
 
Protecció Civil Argentona
  • E-mail
    avpcargentona@gmail.com
  • Protecció Civil ArgentonaL'Associació de Voluntaris de Protecció Civil d'Argentona és una entitat sense ànim de lucre que es va crear l'any 2000.

    La nostra activitat és principalment de recolzament als cossos de seguretat, especialment en emergències. Habitualment col•laborem amb Policia local, Mossos d'esquadra i ADF en diferents ocasions.

    Durant la pandèmia la nostra presencia ha estat més notòria. Tasques d'informació a la població, transport de material escolar, material sanitari i ajudant en tot allò que ens ha estat possible. També hem participat en actes amb gran afluència de públic (festa major, actes de pirotècnia, petits incendis, etc.) recolzant les tasques de seguretat.

    La formació dels voluntaris es fa a l'Escola de Bombers de Catalunya (Institut de Seguretat Pública de Catalunya). Una formació de gran valor en seguretat pròpia i externa. La voluntat és la d'ampliar l'associació amb nous membres que estiguin disposats a col•laborar i compartir noves experiències en el món de la Emergència. Si tens temps lliure i ganes de nous reptes, aquesta és la teva entitat!!!!   La formació dels voluntaris es fa a l'Escola de Bombers de Catalunya (Institut de Seguretat Pública de Catalunya). Sempre intentem que tots els voluntaris passin per l'escola i es vagin formant contínuament. Una formació de gran valor en seguretat pròpia i externa.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800