Notícies
Publicat el 20.03.2025
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Nova edició de les jornades gastronòmiques del pèsol
Ja és Temps de Pèsols al Maresme, que acull aquestes jornades fins al 4 de maig.
Temps de pèsol 2025 banner
El Maresme és una de les grans hortes del país, ric en productes de la terra, com ho demostren les jornades gastronòmiques que hi ha programades al llarg de l'any, testimoni de la riquesa i la varietat de la cultura culinària de la comarca.

Amb l'arribada de la primavera també arriba el Temps de Pèsols i les Jornades Gastronòmiques organitzades pel Consorci de Promoció Turística del Maresme. Durant els mesos de març i abril, diversos municipis de la comarca acullen activitats de divulgació gastronòmica al voltant d'aquest producte tan preuat i valorat de la nostra cuina: Des de restaurants que ofereixen degustació de menús o plats on el pèsol és el protagonista, fins a productors que donen la possibilitat d'omplir el cistell directament al camp, passant pels comerços que posen a l'abast de tothom el que anomenem "la perla verda del Maresme". 

En el nostre municipi, hi trobem el restaurant Atahualpa, que proposa un plat fet amb pèsols del Maresme i maridat amb vi de la DO Alella. 

Consulta l'oferta de tots els establiments participants per aquest 2025:

 Llibret Temps de pèsols 

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800