Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats
Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats
Amb l'arribada de la primavera també arriba el Temps de Pèsols i les Jornades Gastronòmiques organitzades pel Consorci de Promoció Turística del Maresme. Durant els mesos de març i abril, diversos municipis de la comarca acullen activitats de divulgació gastronòmica al voltant d'aquest producte tan preuat i valorat de la nostra cuina: Des de restaurants que ofereixen degustació de menús o plats on el pèsol és el protagonista, fins a productors que donen la possibilitat d'omplir el cistell directament al camp, passant pels comerços que posen a l'abast de tothom el que anomenem "la perla verda del Maresme".
En el nostre municipi, hi trobem el restaurant Atahualpa, que proposa un plat fet amb pèsols del Maresme i maridat amb vi de la DO Alella.
Consulta l'oferta de tots els establiments participants per aquest 2025: