Notícies
Publicat el 15.10.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Es posa en funcionament el Canal d'Alertes
Aquest servei permet que qualsevol persona pugui comunicar conductes, per part de l'Ajuntament d'Argentona, contràries al dret, principis o regles ètiques i de bon govern.
canal d'alertes

L'Ajuntament d'Argentona ha posat en marxa un nou Canal d'Alertes accessible des de la portada del web municipal. Es tracta d'un servei que permet que qualsevol persona o servidor/a públic pugui comunicar conductes, dutes a terme per l'Ajuntament d'Argentona, que consideri que són contràries al dret, principis o regles ètiques i de bon govern.

Les comunicacions es poden presentar a través de la plataforma electrònica de Canal d'Alertes, el canal prioritari que garanteix la confidencialitat i permet l'anonimat de les comunicacions durant tot el procés. A través d'aquesta plataforma també es pot demanar cita prèvia per comunicar una alerta presencialment o deixar el número de telèfon per rebre una trucada de la persona gestora.

El Canal d'Alertes, un element essencial del Sistema Intern d'Alertes (SIA), contribueix a impulsar la millora del servei públic a través del bon govern, reforçant la qualitat democràtica i la confiança de la ciutadania en les seves institucions. Aquest servei compta amb el suport de l’Administració Oberta de Catalunya.

 Funcionament

Clicant al Canal d'Alertes, accedireu a una pàgina on trobareu l'explicació del servei. A continuació, si voleu fer una comunicació (alerta), cliqueu a l'enllaç del Canal d'Alertes i l'assistent us guiarà a l'eina adequada en funció del tipus de comunicació i la persona que la fa. En cas de ser una queixa o suggeriment, podreu emplenar un formulari; en cas de frau, infracció o delicte, caldrà que especifiqueu quina relació teniu amb l'Ajuntament d'Argentona. D'aquesta manera, l'assistent us dirigirà a l’Oficina Antifrau de Catalunya, o bé, al Canal Intern d'Alertes.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800