Notícies
Publicat el 19.09.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Més d'una trentena de propostes al Sense Portes d'enguany
Ja pots consultar els detalls de tota la programació del festival que se celebrarà del 4 al 6 d'octubre.
SP 2023

Amb la dotzena edició del Sense Portes a tocar –de 4 al 6 d'octubre- l’àrea de Cultura presenta la programació del festival, que engloba més d'una trentena de propostes d'alt nivell artístic. Ragazz@s, de l'Aula de Teatre de Mataró, serà l'encarregada d'obrir el Sense Portes d'enguany amb un passi per als alumnes de l'Institut divendres a les 12:12 h i, ja a la tarda, obert a tots els públics al pati de l'antiga fàbrica Velcro, un espectacle programat amb la col·laboració de la regidoria d'Educació. Aquesta és una primera proposta impactant, ja que es basa en l'assassinat de Carlo Giuliani en les manifestacions antiglobalització de 2001 a Gènova. La tarda de divendres seguirà amb Les Passants de Patricia Hastewell & Noé Ferey, i Zloty de la Cia. Pau Palaus –que oferirà dos passis més el cap de setmana-. Aquest últim és un dels espectacles que enguany seran de pagament (4 €) i que s'ubicarà a Cal Guardià. El dia 4 finalitzarà amb Love For Free de Cia. Sergi Estebanell del qual el Festival Sense Portes n’és coproductor, Charlas de Azucarillo de la Cia. Las Couchers i One Man Band de Sergi Estella.

 Un cap de setmana farcit de propostes

Dissabte engegarà la maquinària del Sense Portes Cal Teatre amb l'espectacle Joc de Cadires a les 11.59 h, i a les 13 h H6 Clown amb Brossa (una comèdia de merda), aquest últim amb el suport de la regidoria de Medi Ambient. La tarda del 5 d'octubre trobarem dues propostes interactives per a les famílies: la pista del Centre Parroquial la Cia. Tombs Creatius instal·larà Liliput, Joc de Fades, mentre que a l'espai Tramvia trobarem Steam Pinballs de la Cia Holoqué. Paral·lelament, l'escola Bernat de Riudemeia acollirà el clown contemporani de la Cia Lepuant amb l'espectacle Gran Sonata i la Font del Mig serà l'escenari d'un delicat solo de dansa, Fleurir Les Abimes, de Claire Ducreux. La Cia. Kolektivo Kònika també ens proposa La punta del meu nas, mentre que Cia. Jimena Cavalleti arriba a Argentona amb l'humor de B.O.B.A.S., una humil banda musical que organitza cerimònies d'enterrament. La Masia de Can Barrau serà l'escenari de Dones Pageses, dones dempeus! de la Cia. Dos Terços, un espectacle amb aforament limitat que ha comptat amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Argentona.

La dotzena del Sense Portes també ens proposa La Porta Secreta, un espectacle secret en un lloc per descobrir que apel·la a la complicitat de l'espectador per deixar-se sorprendre. Aquells que hi vulguin jugar caldrà que comprin l'entrada i en el correu se'ls indicarà el punt de trobada. El dissabte finalitzarà amb Endangered, de la Cia. Flying Pikmis i la música de Marmalade is served a l'espai gastronòmic.

Diumenge la Cia. Apikipala s'instal·larà a la pista del Centre Parroquial al llarg de tot el dia amb Pirene, una quinzena d'estructures interactives. Durant tot el dia també podrem gaudir del Museu de les Pors, un espectacle de la Cia. Sergi Estebanell organitzat conjuntament amb la regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament d'Argentona, que oferirà quatre passis a la Casa Puig i Cadafalch. Gota, de la Cia. Txema Muñoz, també tindrà dos passis al llarg del dia. A la tarda, la plaça de Vendre acollirà Bon veïnatge, de la Cia. Cor de Teatre, i també serà el lloc d'inici de l'espectacle itinerant Coworkers, de la Cia. Obra Vista Teatre. La dotzena edició del Sense Portes clourà amb la dansa de Los Perros, de la Cia. Led Silhouette & Marcos Morau, i “H” de la Cia. La Córcoles.

Les entrades per als espectacles de pagament i les invitacions per a aquelles propostes amb aforament limitat, les podreu adquirir a entrades.argentona.cat a partir del 27 de setembre.

Trobareu tota la programació i informació detallada:

  argentona.cat/senseportes2024  

  festivalsenseportes.cat  

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800