Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 31.07.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Cap a la festa... amb cap!
L'Ajuntament d'Argentona llança una campanya de prevenció de les violències masclistes i el consum abusiu d'alcohol amb motiu de la Festa Major de Sant Domingo.
cap a la festa amb cap
Durant cada dia de Festa Major, l'Ajuntament d'Argentona impulsarà una campanya de sensibilització i prevenció de les violències masclistes i el consum abusiu d'alcohol amb la col·laboració de La Garrinada, entitats i establiments comercials de la vila.

Cap a la festa... amb cap! és la campanya que, un any més, llança l'Ajuntament d'Argentona per la Festa Major. Es tracta de diverses accions de sensibilització i prevenció de les violències masclistes i el consum abusiu d'alcohol amb l'objectiu de promoure la venda i/o dispensació responsable d'alcohol. En aquest sentit, també es pretén alertar dels perills de fomentar el consum d'alcohol entre els menors i joves, i apel·lar a la corresponsabilitat de tots els participants en els actes festius, tant els adolescents com els pares i mares, comerciants i la població en general.

Per arribar a tots els públics, podreu veure cartelleria amb el lema 'Cap a la Festa... amb cap' en els principals espais de celebració de la Festa Major i l'Ajuntament d'Argentona proporcionarà cartells amb el lema "Jo no venc alcohol a menors" als comerços i bars de la vila. A més, abans dels actes programats els pròxims dies, s'apel·larà al consum responsable d'alcohol i la prevenció de violències masclistes i Ràdio Argentona també emetrà falques de ràdio en aquest sentit.

D'altra banda, en els canals de comunicació de l'Ajuntament d'Argentona trobareu material informatiu divers, com ara recomanacions d'estiu en el consum d'alcohol i orientacions i estratègies per a pares i mares per ajudar-los en la tasca de prevenció en el consum d'alcohol dels seus fills i filles.

Recomanacions d'estiu en el consum d'alcohol 

  Estratègies per a pares i mares per prevenir el consum d'alcohol dels seus fills i filles  

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800