Notícies
Publicat el 24.07.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Divendres s'obren les inscripcions de la cursa i la pedalada
Les proves se celebraran els dies 5 i 6 d'agost i les inscripcions s'hauran de fer a entrades.argentona.cat

Aquest divendres, 26 de juliol, arrenquen les inscripcions per a la cursa i la pedalada populars de Festa Major. Aquest any les inscripcions s'han de fer online a través de l'adreça entrades.argentona.cat. Un cop formalitzada la inscripció, els participants rebran el dorsal al seu correu electrònic i l'hauran de portar imprès el dia de la prova.

La cursa popular, que arriba a la 44a edició, tindrà lloc el dia 5 d'agost amb sortida a la plaça Nova a les 9.30 h. Els participants recorreran cinc quilòmetres i, en acabat, rebran beguda, síndria i un diploma.

 Vint-i-cinc anys de pedalada

Tot i ser una prova més jove, la pedalada arriba a la seva vint-i-cinquena edició. Els ciclistes es tornaran a trobar, el 6 d'agost, a la riera d'Argentona (davant Club Agility Maresme). El recorregut serà de cinc quilòmetres pels participants que optin fer una volta, o deu quilòmetres per aquells que vulguin fer-ne dues. Tots seran obsequiats amb beguda i síndria.

L'organització recorda que és obligatori l'ús del casc i recomanable portar altres complements de protecció com colzeres o genolleres. Beguda i síndria per a tots els participants.

  CONSULTA EL MAPA DELS RECORREGUTS  

mapa

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800