Notícies
Publicat el 17.07.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La dotzena del Sense Portes ja té imatge
El dissenyador, Xevi Riera, juga amb l'associació de conceptes tant per il·lustrar aquesta edició del festival com per crear el seu eslògan.
Sense portes noti

El Festival Sense Portes arriba a la dotzena edició, una xifra que fem servir habitualment en la vida quotidiana de maneres molt diverses. “En tenim dotze de dia i dotze de nit –hores–, i en fem servir dotze per celebrar una volta al sol –mesos–“, indica el dissenyador de la imatge, Xevi Riera. Però per il·lustrar el festival d'enguany, s'ha volgut centrar en l’ús de la dotzena com a unitat de mesura en omplir el cabàs “quan anem a mercat”. Així doncs, Riera s'ha inspirat en la dotzena d'ous, creant una imatge amb un únic ou que incorpora la numeració típica d'aquest producte. En aquest cas, però l'ha adaptat a les dades del Festival Sense Portes: “12.FSP” fa referència a l'edició del festival i les sigles, seguit de “08310”, el codi postal d'Argentona. En la línia inferior hi trobem la data en què se celebrarà enguany.

En la imatge del Sense Portes, Xevi Riera ha volgut jugar amb l'associació de conceptes, de la mateixa manera que ho fa en l’eslògan, que també està relacionat amb els ous i on es basa en l'endevinalla popular “una caixeta blanca que s'obre i no es tanca”. En aquesta frase substitueix la paraula “caixeta” per “porta”, fent referència a un festival que obre les portes a tothom i que no les tanca, ja que se celebra pels carrers d'Argentona.

Tant la imatge com l'eslògan de la dotzena edició del Festival Sense Portes els podreu veure en els diferents suports comunicatius al llarg dels pròxims mesos. Durant el setembre es donarà a conèixer un avanç de la programació així com els diferents espais i propostes.  

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800