Notícies
Publicat el 07.06.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anunci: convocatòria de l'explotació de barres de bar
Hi poden participar les entitats i associacions legalment constituïdes i inscrites al Registre Municipal d'Entitats

S'obre la convocatòria de concessió per a l'explotació de barres de bar amb motiu dels actes organitzats pel consistori l'any 2024: Revetlla de Sant Joan, Festa Major d'Estiu, Diada Nacional de Catalunya i Cap d'Any, així com altres que es puguin programar al llarg de l'any i no previstes.

Hi poden participar les entitats i associacions legalment constituïdes i degudament inscrites al Registre Municipal d'Entitats, que no tinguin ànim de lucre i que tinguin per objecte desenvolupar finalitats socials, juvenils, artístiques, lúdiques, festives, culturals, educatives o esportives en l’àmbit del municipi d'Argentona. Serà obligació de l'entitat o entitats adjudicatàries destinar la totalitat dels beneficis obtinguts a finançar les activitats que organitzin al llarg de l'any. Dues o més entitats podran optar conjuntament a l'adjudicació del bar. En aquest cas, caldrà que ho facin mitjançant una única instància de participació.

Les sol·licituds es poden presentar fins diumenge 16 de juny de forma telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Argentona. Cal presentar la següent documentació:

  • Instància de sol·licitud degudament complimentada d'acord amb les indicacions establertes a la corresponent convocatòria.
  • Assegurança de responsabilitat civil i rebut de pagament de la mateixa.
  • Declaració responsable en matèria de salut alimentària.

 Documentació d'interès:

 Anunci 

 Instància de sol·licitud 

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800