Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 22.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajornada l'activitat familiar de Sant Jordi
Les previsions meteorològiques adverses no permetran que es dugui a terme. La companyia i l'Ajuntament estan buscant una nova data.
activitat familiar St Jordi

Juguem a contes?, l'activitat familiar prevista per dimarts 23 d'abril a la tarda a la Plaça Nova, s'ajorna per les previsions meteorològiques adverses. L'àrea de Cultura i Festes de l'Ajuntament d'Argentona i la Companyia Tombs creatius i Carles Porta, concretaran una nova data perquè aquesta activitat es pugui dur a terme.

Juguem a contes? està inspirada en els contes clàssics i les llegendes populars com la Caputxeta vermella, la Ventafocs, el Patufet... A través del joc, s'hi expliquen els contes, explorant l'essència de les històries i dels personatges, experimentant-los i sent-ne protagonistes.

En aquestes sessions creatives es presenta la proposta artística als assistents i poden interactuar de manera lúdica i activa amb els elements i personatges que en formen part. Cada sessió consisteix en l'explicació d'un conte, seguit de les dinàmiques proposades pels membres de la companyia.

Entrada gratuïta.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800