Suggerir un acte

Si voleu donar a conèixer alguna activitat, ompliu el següent formulari:

omplir

Agenda
Clean up day 2024
Neteja de bosc a l'entorn natural d'Argentona
clean up day

Les inscripcions s'han de formalitzar a través d'aquest formulari o bé presencialment a la plaça Nova d'Argentona el dia de l'activitat.

La trobada serà dissabte, dia 11 de maig, a les 9:30 h a la plaça Nova d'Argentona. Us haureu de dirigir a una carpa per tal que els organitzadors confirmin la vostra assistència, us distribueixin per grups de treball, us informin sobre com transcorrerà l'activitat i us proporcionin el material.

Es proporcionaran les bosses necessàries per a la recollida (de ràfia i d'escombraries) i també guants de nitril, però us demanem que si ja teniu guants d'altres edicions del Let's Clean Up, els porteu de casa, i així estalviarem recursos.

Cada grup anirà al sector de neteja assignat caminant (punts concrets o trams de camins o riera prèviament inspeccionats on s'han detectat deixalles). El vostre cap de grup tindrà en paper i al mòbil (GoogleMaps) els punts de neteja identificats.

Es recolliran els residus intentant separar per fraccions tot el que es pugui (vidre, envàs, rebuig, voluminós...). Hi haurà sacs de ràfia més grans per “transferir” les deixalles de les bosses als sacs de ràfia. Aquests sacs, un cop plens, es deixaran en punts estratègics per tal de recollir-los amb la furgoneta municipal i portar-los a la deixalleria.

L'activitat tindrà una durada aproximada de 2,5 - 3 hores, acabant cap a les 12 o 12:30 h.

 Consells (participació responsable): 
• Rentar-se les mans abans i després de l'activitat.
• Es proporcionaran guants de nitril, que us protegiran les mans d'esgarrinxades o talls.
• Poseu-vos un calçat resistent, tipus calçat esportiu.
• No toqueu els residus perillosos (claus, xeringues, productes químics, etc.).
• No fumeu en el lloc on es fa la neteja.
• Els nens han d'anar sempre acompanyats d'un adult.
• Porteu sempre a sobre el telèfon mòbil per si hi ha cap problema.
• Apunteu-vos el número del mòbil de l'organitzador i/o cap de grup de la neteja i truqueu-lo en cas de problema o dubtes.
• En cas d'accident, aviseu, en primer lloc, els serveis d'emergència.

 Assegurança, menors i drets d'imatge 
Els menors de 12 anys han de venir amb un adult que se'n faci responsable. Els menors entre 12 a 17 anys poden venir sols sempre que portin signada una autorització del pare, mare o tutor (document adjunt a la sol·licitud d'inscripció). El pare/mare pot o no realitzar l'inscripció al link habilitat per fer-ho, però el que serà obligatori és descarregar el document d'autorització (menors 12-17 anys) complimentar-ho i signar-ho. S'haurà de fer entrega d'aquest document el dia de l'activitat a la carpa de l'organització.

Durant l'acció es faran fotos per tal de visualitzar l'activitat mitjançant les xarxes socials, tant des de l'ajuntament, les entitats organitzadores i col·laboradores com des de l'Agència de Residus de Catalunya. Els participants majors d'edat que vulguin cursar la denegació dels drets d'imatge disposaran del document "denegació autorització de drets d'imatge”. Aquest document l'hauran de sol·licitar el dia de l'activitat al realitzar el registre d'assistència a la carpa de l'organització.

En el cas dels menors, s'haurà de complimentar el document “autorització de drets d'imatge” que podreu trobar a l'enllaç de la inscripció i entregar-ho el dia de l'activitat al realitzar el registre d'assistència. Aquest document també el podreu sol·licitar el mateix dia de l'activitat a la carpa de l'organització. Us preguem descarregueu i ompliu el document per tal de presentar-ho complimentat el dia de l'acció, i agilitzar el registre d'assistència.

  Lloc inscripció

Les inscripcions s'hauran de formalitzar a través d'aquest formulari o bé presencialment a la plaça Nova d'Argentona el dia de l'activitat (recordeu que en aquest segon cas els participants no tindran cobertura en cas d'accident).

 Documentació

ORGANITZADORS I COL·LABORADORS

Let's Clean Up Europe 2024. ARGENTONA: Ajuntament d'Argentona, Consell per la República d'Argentona, Grup de Muntanya d'Argentona, Institut d'Argentona.

Dissabte
11
maig
2024
09:30h
Lloc Plaça Nova -Argentona
Hora 9.30 h
Durada 09:30h-12:30h
Organitza Ajuntament d'Argentona, Consell per la República d'Argentona, Grup de Muntanya d'Argentona, Institut d'Argentona.
Preu Gratuït
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800