Notícies
Publicat el 02.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Sol·licituds per a la instal·lació de parades de Sant Jordi
Les instàncies es poden presentar telemàticament fins al 8 d'abril
parada Sant Jordi

L'Ajuntament d'Argentona ha obert el termini per a presentar les sol·licituds per a la instal·lació de parades de venda de roses i llibres el dia 23 d'abril, diada de Sant Jordi. Es podran presentar fins al 8 d'abril inclòs.

Les sol·licituds s'han de presentar telemàticament a través de la seu electrònica, mitjançant una instància específica creada a l'efecte, que trobareu en la secció Via Pública / Instal·lació de parades per a la venda de roses i/o llibres a Argentona - Diada de Sant Jordi / Quins documents s'ha de portar / Parada Sant Jordi i autoliquidació. Haureu d'adjuntar la documentació que acredita la condició d'exercir una activitat econòmica i el DNI o CIF. Les entitats hauran d'incloure l'alta en el Registre d'Entitats d'Argentona. 

L'horari d'instal·lació de les parades serà de 8 h a 20 h. Les floristeries o llibreries podran instal·lar les parades davant del seu establiment o en la zona que marquin en el plànol. Les entitats sense ànim de lucre les podran instal·lar també en la zona que marquin. 

 Bases 

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800