Notícies
Publicat el 28.02.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Avís d'estafes telefòniques
Diverses persones es fan passar per personal de l'Ajuntament d'Argentona i demanen algun pagament.
avís notícia

En els darrers dies, diversos vilatants han rebut trucades telefòniques de persones que es fan passar per personal de l'Ajuntament d'Argentona i, amb qualsevol excusa, demanen que facin una transferència bancària o el pagament d'alguna taxa o sanció. Alguns també sol·liciten informació bancària.

Des del consistori es recorda que aquest tipus de gestions no segueixen mai aquesta via, i que el personal no demana mai pagaments a través d'una trucada telefònica, sms, whatsapp, correu electrònic ni presencialment. 

També s'han produït trucades de persones fent-se passar per altres administracions públiques i empreses de subministraments. La Policia Local d'Argentona recomana no donar mai dades personals ni bancàries. En cas de detectar alguna estafa d'aquest tipus, cal penjar ràpidament el telèfon i posar-se en contacte amb l'administració de qual feien esment els estafadors. També cal comunicar-ho al més aviat possible a la Policia Local d'Argentona (93.797.13.13) i facilitar totes les dades disponibles de les persones estafadores.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800