Ajuntament d'Argentona / Serveis / Cultura i Festes / Tutorial per registrar-se a la nova plataforma de venda d'entrades
Tutorial per registrar-se a la nova plataforma de venda d'entrades
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
capçalera
Inici de venda d'entrades dimarts 6 de febrer a les 10 h.

En compliment de la legislació sobre contractació pública, l'Ajuntament d'Argentona ha licitat recentment, de forma pública i oberta, el servei de venda en internet d'entrades pels esdeveniments organitzats pel municipi.

A continuació es detallen els passos a seguir per a registrar-se a la nova plataforma de venda i poder comprar entrades i abonaments.

  1. Pàgina principal de Codetickets  1

Pàgina principal de venda dels espectacles oferts per l'Ajuntament d'Argentona: https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntament-argentona

Per iniciar el registre, clicar a EL MEU COMPTE, a dalt a la dreta de la web.

  2. CREAR UN NOU COMPTEAleshores apareix la següent pantalla. Clicar a "Crear el meu compte d'AJUNTAMENT D'ARGENTONA", a sota a l'esquerra.

2

 3. REGISTRAR-SEUn cop clicat el botó Crear el meu compte, apareix la pàgina per registrar-se. 3

Omplir tots els camps. Cal acceptar les condicions i política de privacitat. Marcar també  "Vull rebre informació de pròxims esdeveniments", si vol ser informat de les noves programacions culturals organitzades per l'Ajuntament d'Argentona.

Clicar al botó Accedir.

 4. PÀGINA DE VENDA AMB USUARI REGISTRATAleshores, la plataforma tornarà a la pàgina principal amb els espectacles oferts.

4

Però ara, a dalt a la dreta de la web, apareixerà el mail personal amb el qual s'ha realitzat el registre, i es podrà iniciar la selecció i compra d'entrades i abonaments.

 5. TORNAR A ENTRAR A LA WEB DE VENDALes pròximes vegades clicar al botó Ja tinc compte, i accedir amb el mail i contrasenya que es van triar al registre. 5

Per qualsevol incidència o dubte us podeu adreçar als contactes facilitats per l'empresa proveïdora Codetickets:

O bé als mail de Cultura i La Sala de l'Ajuntament d'Argentona:

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800