Cultura i Festes
Festa, Música
Divendres de Carnestoltes
Insta_nou

Programa en pdf

CORREFOC DE CARNESTOLTESA les 22 h, des de l'Ajuntament i fins a la plaça Nova Correfoc

Els Diables d'Argentona realitzaran el correfoc de Carnestoltes, acte que fa més de 30 anys va veure néixer la colla de foc de la vila.

A càrrec dels Diables d'Argentona

Atenció: Aquest acte anirà precedit per l'enlairament de 3 coets d'avís (10 i 5 minuts abans i al moment de començar).

En acabar el correfoc, des de la plaça Nova, anada cap al Ball de Disfresses al Saló de Pedra.

Avís: l'Ajuntament posa a disposició de comerços i veïns/es del recorregut per on passa el correfoc, cartó per protegir vidres, rètols i similars. Es podrà passar a recollir per l'Ajuntament el dijous 8 de febrer i divendres 9 de febrer en horari d'atenció al públic.

BALL DE CARNESTOLTES AMB AKSISTot seguit al Correfoc, al Saló de Pedra

DJ Aksis és una de les revelacions de la temporada de la sala Clap, es caracteritza per la seva habilitat per crear sessions enèrgiques i entretingudes amb una gran selecció de música i efectes, una selecció amb bon ritme pel ball de disfresses.
aksis
Entrada gratuïta, aforament limitat.

Col·labora: Comissió de Carnestoltes

CONCURS DE DISFRESSES A la mitja part del ball disfresses_b

Tothom qui ho vulgui pot participar en un divertit concurs de disfresses, tant en categoria individual com en la de comparsa! Hi haurà un premi d'un abonament doble, de tres espectacles a triar de la nova temporada de La Sala, pel guanyador de la millor disfressa individual i un premi d'un abonament individual, també de 3 espectacles, per a cada participant de la millor comparsa guanyadora (disfressa grupal a partir de dues persones).

Col·labora: Comissió de Carnestoltes


Consells i recomanacions per als actes de foc

foc_banda

Participants  

  • Protegiu-vos el cos amb roba de cotó, preferiblement vella, amb mànigues i pantalons llargs.
  • Porteu un barret que us cobreixi tot el cap i tapeu-vos el clatell amb un mocador de cotó.
  • Calceu adequadament (calçat esportiu, de muntanya, etc.) i protegiu-vos els ulls.
  • No demaneu aigua als veïns, feu sempre cas al servei d'ordre de l'organització i no obstruïu mai ni diables ni portadors.
  • No recolliu ni manipuleu les restes d'artificis que no s'hagin cremat. De trobar-ne algun, aviseu la Policia Local o l'organització.
  • Abans de l'inici del recorregut del correfoc, informeu-vos sobre les vies d'evacuació i els punts d'assistència sanitària.
  • Respecteu la distància de seguretat, col·loqueu-vos darrere de les tanques que delimiten l'espai i atengueu les instruccions de Protecció Civil.
  • En cas d'accident, mantingueu la calma, faciliteu l'accés de les assistències sanitàries i seguiu les seves instruccions.
  • Quan finalitzi l'espectacle pirotècnic, desallotgeu el lloc ordenadament.

Veïns i públic

  • Retireu els vehicles i els obstacles (testos, bosses, taules i cadires, etc.) del recorregut, recolliu la roba estesa i plegueu els tendals.
  • Traieu la brossa de la fracció que pertoqui al carrer un cop hagi passat el correfoc, fer-ho abans podria provocar entrebancades a participants i públic o fins i tot encendre's.
  • Tanqueu portes i balcons i, si cal, protegiu els vidres de finestres i aparadors amb cartons –no amb paper–. Cal protegir, a banda de portes, persianes i vidres de finestres o aparadors, qualsevol altre element de la façana (com per exemple reixes d'evacuació) per on puguin entrar espurnes.
  • És molt important que no llanceu aigua als participants (l'aigua pot produir relliscades i pot provocar que la pólvora, si es mulla, exploti a deshora).
  • No recolliu ni manipuleu les restes d'artificis que no s'hagin cremat. De trobar-ne algun, aviseu a la Policia Local o l'organització. 
  • No estigueu com a públic de l'acte de foc amb cotxets, patinets ni altres elements que puguin entorpir el pas dels participants a l'acte.

foc_banda

Divendres
9
febrer
2024
22h
Lloc Carrers de la Vila i Saló de Pedra
Hora 22 h
Organitza Ajuntament d'Argentona
Preu Gratuït
Tipus d'acte Festa, Música
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800