Notícies
Publicat el 21.09.2023
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Dilluns 25 de setembre, ple ordinari
ple 25 setembre

Dilluns, 25 de setembre, a les 18.30 h se celebrarà el ple corporatiu municipal ordinari de setembre de l'Ajuntament d'Argentona. El podeu seguir en directe al web municipal, al canal YouTube de l'Ajuntament i a través de Ràdio Argentona (104.6FM o www.radioargentona.cat).

El ple ordinari del mes de setembre, a banda de la part de control i fiscalització dels òrgans de govern, inclou dotze punts a l'ordre del dia. Els primers fan referència als nomenaments i modificació de representants als diversos òrgans i consells, a més de la modificació del pla normatiu de l'Ajuntament. En Recursos Humans, es portarà a votació el Pla de planificació plurianual i un conveni de col·laboració entre diferents institucions per a la selecció conjunta de personal funcionari de policies locals. També destaca la votació de la incorporació a les escoles i l'Institut d'Argentona de recursos especialitzats en l'atenció d'alumnes amb diabetis Tipus 1. L'ordre del dia també inclou diversos tràmits amb el Consell Comarcal i l'aprovació inicial de la modificació de l'ordenança reguladora de tinença d'animals, entre altres.

El grup municipal d'Unitat presentarà una moció relativa als cementiris i una interpel·lació sobre el personal de Ràdio Argentona. 

Ordre del dia 

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800