Ajuntament d'Argentona / Ajuntament / Mariona Pasqual Villahoz
Mariona Pasqual Villahoz
Publicat el 12.07.2023
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

Lloc de naixement: ArgentonaMariona Pasqual

Data de naixement: 14-01-1991

Càrrec: Regidora Medi ambient i acció climàtica, Benestar Animal, Salut i Igualtat, Feminismes i LGTBIQ+

Partit polític: ERC

Portaveu:

Membre de Junta de Govern:

Membre de Comissions Informatives: Titular de la Comissió informativa de Serveis Econòmics i Territorials, titular de la Comissió informativa de Serveis Ecònomics i Terrritorials i titular de la Comissió Especial de Comptes

Correu electrònic: pasqualvm@argentona.cat

Xarxes socials: -

Perfil: Grau en Mitjans Audiovisual i Postgrau en Comunicació i imatge corporativa / Directora de Marketing i Comunicació Corporativa

Trajectòria professional: Experta en comunicació corporativa. Ha treballat en diverses empreses desenvolupant estratègies de Màrqueting i Comunicació tot complementant-se amb departaments comercials. Ha passat per empreses petites i multinacionals de diversos sectors com; agències de comunicació, empresa farmacèutiques, del món de l'automoció, i finalment s'ha especialitzat en el sector industrial. I des de 2020 ocupa el càrrec de directora de Màrqueting i Comunicació en una empresa de Maquinària d'envasat que exporta la seva maquinària a tot el món i que està situada a Argentona.

Tipus: Càrrec electe

Dedicació: Parcial

Retribució anual bruta: Percepció per dietes

Dietes anuals (màxim): 12

Indemnitzacions anuals (màxim): 0

Activitats i béns: Consulta document

Indemnització prevista en deixar el càrrec: 0

Les indemnitzacions per raó del servei (desplaçaments i altres) estan regulades a l'article 27 de les bases d'execució del pressupost i al RD 462/2002, de 24 de maig, sobre indemnitzacions per raó del servei.

* Aquesta informació s'actualitza cada vegada que hi ha un canvi suscpetible de ser publicat. L'agenda de l'Alcalde, així com l'agenda institucional de tots els càrrecs electes, s'actualitzen setmanalment.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800