Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 02.06.2023
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Avís d'estafes telefòniques a Argentona
Es registren tres casos diferents d'estafa telefònica i les autoritats adverteixen sobre la importància de prendre precaucions per evitar ser víctima.
estafes trucades

S'està produint un augment d'estafes telefòniques a la vila d'Argentona. La Policia Local vol alertar a la població i donar consells per evitar ser víctima d'aquestes trucades fraudulentes. 

En els últims dies s'han registrat tres casos d'estafes diferents a través de trucades telefòniques i missatges de WhatsApp a la població d'Argentona. Els estafadors es presenten com a treballadors de l'Ajuntament d'Argentona de l'àrea de Medi Ambient i expliquen que tenen un rebut d'escombraries retornat que cal pagar i demanen les dades bancàries.
També, es fan passar per treballadors d'Aigües d'Argentona afirmant que el receptor de la trucada ha guanyat un premi i que necessiten l'adreça i altres dades personals.
L'últim cas, els estafadors envien un missatge via WhatsApp adreçat a pare o mare, dient que el seu fill ha perdut el mòbil, una vegada obtenen resposta, demanen diners amb diversos motius.

Per protegir-se, les autoritats recomanen seguir aquests consells:

  1.  Mai proporcioneu informació personal o bancària per telèfon a persones desconegudes.
  2.  Comproveu sempre la identitat de qui truca o envia missatges, trucant a l'organització o empresa utilitzant els números oficials.
  3.  No feu pagaments o transferències a través del telèfon a menys que estigueu segurs de la seva autenticitat.
  4. Mantingueu-vos alerta i denuncieu qualsevol trucada o missatge sospitós a les forces de seguretat.

La policia local està investigant per detenir els responsables. És important compartir aquesta informació amb familiars, veïns i amics per evitar més estafes.

Si sou víctima d'una estafa, denuncieu-la immediatament i poseu-vos en contacte amb la Policia Local d'Argentona 93 797 13 13.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800