Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 28.05.2023
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Eleccions municipals: 28M, els tres col·legis electorals obren amb normalitat
eleccions municipals

La jornada electoral de les Municipals 2023 està en marxa. Les meses dels tres col·legis electorals d'Argentona (Les fonts, pavelló municipal i el Cros) s'han constituït prop de les 9 hores d'avui, sense incidències, i estaran operatives, ininterrompudament, fins a les 20 h

Avui, els ciutadans d'Argentona s'han dirigit a les urnes per exercir el seu dret democràtic en una jornada electoral que es desenvolupa sense cap mena d'incidència destacable. El procés de votació ha començat puntualment i els ciutadans han estat acollits per un ambient cívic i participatiu.

Els ciutadans poden seguir la participació i els resultats en temps real a través de la pàgina web de l'ajuntament, les xarxes socials i Ràdio Argentona.

Finalment, per als electors que encara no han exercit el seu vot, és important recordar la documentació necessària per a poder fer-ho. És imprescindible portar el DNI o un altre document oficial d'identitat amb fotografia. Això permetrà garantir la integritat i la transparència del procés electoral.

Per evitar problemes per trobar la mesa, des de l'Ajuntament, es demana a tothom que agafi la targeta censal per anar a votar per tenir clara quin és el lloc on han de votar.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800