Notícies
Publicat el 25.05.2023
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Argentona s'omple de colors i tradició a la Diada de la Flor 2023
flor3
Del 3 al 5 de juny, el poble s'engalana amb catifes de flors i activitats culturals.

Argentona es prepara per a un cap de setmana ple de bellesa floral i tradició amb la celebració de la Diada de la Flor 2023.

Les entitats, col·lectius i veïns de la vila s'uniran per estendre la sorra i crear elaborats dibuixos a terra, omplint els carrers amb impressionants catifes de flors.

Qui vulgui participar i deixar la seva empremta en aquesta festa floral, podrà unir-se a l'activitat "Fes la teva" a la plaça Nova, d'11 a 14 h, per ajudar a crear, amb imaginació i ganes de divertir-se, una estora de flors única i original.

Per una altra banda, el Casal de la Gent Gran mostrarà una àmplia varietat de treballs de mitja i ganxet realitzats pels seus membres al llarg de l'any. Els visitants podran admirar l'habilitat i la dedicació posada en aquests treballs artesanals.

Els amants del bon vi i la gastronomia tindran una oportunitat única de gaudir de la Diada de la Flor a través de l'activitat "Enotast", amb un de tastet dels vins locals "Bouquet d'Alella Blanc" i "Foranell Pansa Blanca", de Quim Batlle, acompanyats de delicioses tapes.

El dilluns, la "Trepitjada de les catifes de flors" culminarà de la Diada de la Flor, amb la participació de la Colla de Geganters i Grallers d'Argentona i acompanyats pels Argeganters de l'Escola Argentona, en cercavila pels carrers engalanats amb les catifes de flors, un moment màgic que simbolitza el clímax d'aquesta festa tradicional.

Podeu consultar tota la programació de la Diada de la Flor al següent enllaç:

Diada de la Flor 2023

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800