Biblioteca
Literatura
Let's read!
letsread


Si teniu un nivell mitjà d'anglès i voleu practicar la lectura i la conversa en aquest idioma, la Biblioteca Municipal d'Argentona us ofereix una tertúlia literària on reflexionar entorn una lectura prèvia. 

Al Let's Read! serà protagonista el llibre de Joanne Harris The Strawberry Thief.

Vianne Rocher s'ha establert a Lansquenet-sous-Tannes, el lloc que abans la va rebutjar, s'ha convertit finalment en la seva llar. Amb la Rosette, el seu fill "especial", regenta la seva xocolateria a la plaça, parla amb els seus amics al riu, forma part de la comunitat. Fins i tot Reynaud, el capellà, s'ha fet amic.

Però quan el vell Narcisse, el florista, mor, deixant una parcel·la de terra a Rosette i una confessió escrita a Reynaud, la vida del poble adormit es torna a desordenar. L'arribada dels familiars de Narcisse, la marxa d'un vell amic i l'obertura d'una nova botiga misteriosa al lloc de la floristeria de l'altra plaça -una que reflecteix la xocolateria i té un atractiu estrany- tot sembla anunciar alguns tipus de canvi: un enfrontament, una turbulència, fins i tot, potser, un assassinat...

La conversa serà  conduïda per l'Anna Llibre. 

Podeu agafar en préstec un exemplar del llibre a la Biblioteca.

Dimarts
27
juny
2023
19h
Lloc Biblioteca Municipal
Adreça c/ Gran, 3-5
Hora 19 h
Durada 1 hora aprox.
Organitza Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel
Preu Entrada lliure
Tipus d'acte Literatura
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800