Esports
Esports
Torneig del Centenari Solidari a favor de la PKU
El proper 3, 4 i 5 d'abril, dins dels actes del Centenari del club torneig Solidari a favor de la PKU

El proper 3, 4 i 5 d'abril del 2023 volem celebrar dins dels actes del Centenari del club el 2n Torneig Solidari a Favor de la PKU, per recaptar fons pel projecte del Biosensor PKU. La fenilcetonúria ( PKU ) és una malaltia minoritària.

La fenilcetonúria ( PKU ) és una malaltia minoritària. És un error congènit de el metabolisme , en el qual la deficiència de l'enzim fenilalanina hidroxilasa , causa una acumulació de fenilalanina en sang, orina i teixits, així com un defecte de tirosina .
Això pot tenir conseqüències negatives per al nen (un cert grau de retard de desenvolupament ), que no es detectarien fins passats uns mesos. D'aquí la importància d'un diagnòstic precoç de la PKU .
Per això es vol desenvolupar un biosensor per monitoritzar els nivells de fenilalanina en sang de manera domiciliaria amb pacients amb malalties metabòliques hereditàries, per millorar el seguiment i la monitorització d'aquestes malalties, ja que la seva descompensació pot necessitar d'intervenció mèdica d'urgència. Va dirigit a totes aquelles persones afectades de malalties metabòliques hereditàries que tinguin la necessitat de saber els seus nivells de tòxic en sang, tenint cobertura en tot el territori espanyol, similar al biosensor de glucosa pels diabètics.
Per recaptar fons el dia del torneig hi haurà una carpa amb diferents obsequis els quals es sortejaran al finalitzar el torneig. Es vendran un tiquet a 2 euros o tres tiquets a 5 euros. Important portar efectiu.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

Dilluns
3
abril
2023
17h

(*fins al 5-4-2023)
Lloc Camp Municipal d'Argentona
Hora 17 h
Data 3 d'abril de 2023 fins al 5 d'abril de 2023
Organitza FC Argentona
Preu gratuït
Tipus d'acte Esports
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800