Notícies
Publicat el 30.01.2023
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Campanya de poda de l'arbrat a diversos carrers del municipi
poda argentona
Aquesta setmana s'iniciaran treballs de manteniment que es prolongaran durant els mesos de febrer i març i afectarà a l'estacionament dels vehicles

L'àrea d'Espai Públic de l'Ajuntament d'Argentona inicia aquesta setmana uns treballs de poda i manteniment de l'arbrat urbà a diverses zones del municipi, que consistiran principalment en tasques de brocada i manteniment dels exemplars.

Aquesta actuació es prolongarà durant els mesos de febrer i març i se centrarà principalment en els plàtans i moreres, junt amb d'altres espècies arbòries de la vila. En total, prop de 750 unitats.

Durant aquesta setmana la poda es realitzarà al veïnat de Madà, a la zona de la petanca i al carrer Mestre Falla. L'altra se seguirà a l'escola Argentona i la piscina municipal i al llarg de les setmanes següents es donarà continuïtat a carrers i places del centre vila i l'Eixample.

L'Ajuntament d'Argentona demana als veïns i veïnes dels carrers afectats que prestin atenció a la senyalització que s'hi instal·larà, per tal de no deixar estacionats els seus vehicles durant les jornades dels operaris a la seva zona.

Aquest és el cronograma provisional de poda, que podrà variar depenent de l'evolució dels treballs.

 Calendari pla de poda febrer-març 2023 

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800