Notícies
Publicat el 13.01.2023
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Xarxa de prevenció de violències masclistes als establiments de la vila
Punt Lila

La regidoria de Feminismes, Igualtat i LGTBI ha endegat una campanya per impulsar punts d'informació i d'atenció entre el teixit comercial del municipi

La regidoria d'Igualtat, Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament d'Argentona ha iniciat aquesta setmana un projecte per a la creació d'una xarxa de punts d'informació per a la prevenció de les violències masclistes al municipi.

Així, ha començat una campanya de visites a comerços i negocis de la vila per tal de facilitar-los informació sobre què són les violències masclistes, com detectar-les i actuar, així com donar a conèixer els recursos, eines i serveis que a nivell local i comarcal s'ofereixen per a l'atenció de les víctimes.

Per seguir avançant resulta fonamental la creació d'una xarxa d'agents implicats i corresponsables, des del major nombre d'àmbits i sectors socials, per a combatre i lluitar contra les violències masclistes.

L'Ajuntament impulsa aquesta actuació amb el suport de la cooperativa Doble Via, especialista en violències masclistes, i de la Diputació de Barcelona. En aquests primers dies ja s'han adherit a la xarxa de punts d'informació prop d'una vintena de comerços d'Argentona.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800