Suggerir un acte

Si voleu donar a conèixer alguna activitat, ompliu el següent formulari:

omplir

Gent gran
Conferència
Taula de la Gent Gran
Divendres 3 de febrer, de 10 a 12 hores. Antiga fàbrica Velcro (sessió ajornada que havia de celebrar-se el 20 de gener)

La regidoria de Gent Gran organitza el proper divendres 3 de febrer una nova reunió de la Taula sectorial de la Gent Gran, espai de participació ciutadana per impulsar i coordinar les polítiques públiques adreçades al col·lectiu de gent gran. La reunió tindrà lloc a les 10 del matí a l'antiga fàbrica Velcro.

Totes aquelles persones, a títol individual o representant a una entitat, i de qualsevol edat, que estigui interessada a formar-ne part, pot adreçar-se a l'àrea de Participació Ciutadana a través del següent enllaç:

 Bústia Participació

La Taula sectorial de gent gran és una iniciativa impulsada l'any passat per la regidoria competent, amb el suport de l'àrea de Participació Ciutadana, per tal de generar uns espais de trobada i debat, per tal que l'administració local pugui donar millor resposta a les necessitats i demandes de la gent gran.

A finals de l'any passat, la taula de gent gran va escollir els tres delegats d'Argentona que participaran a l'Assemblea General del Consell Consultiu de la Gent Gran del Consell Comarcal del Maresme. 

El Consell Consultiu és un òrgan de participació i consulta que té com a objectiu conèixer les necessitats socials de la gent gran del Maresme, articular polítiques per a la gent gran i promoure altres activitats que ajudin a millorar la qualitat de vida de les persones. Més informació

Divendres
3
febrer
2023
10h
Lloc Antiga Velcro
Hora 10 h
Tipus d'acte Conferència
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800