Notícies
Publicat el 10.01.2023
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
El web municipal va rebre al 2022 prop de 2,5 milions de visites
El portal registra un gran creixement dels continguts multimèdia en el darrer any i també a la xarxa Instagram i a YouTube

El web municipal de l'Ajuntament d'Argentona www.argentona.cat va acostar-se l'any passat al 2,5 milions de visites, una xifra inferior a la del 2021, tot i que va créixer en usuaris únics, per sobre dels 116.000. Una vegada més els dies de Festa Major, a principis del mes d'agost, van ser els de major activitat i trànsit d'usuaris al portal, amb prop de 2.300 usuaris i més de 10.000 pàgines vistes diàriament de mitjana.

L'aposta pels canvis en l'organització i el disseny del web han permès consolidar una navegació àgil i una accessibilitat notable als continguts i els diferents apartats del web municipal. Atenent a les seccions i continguts més consultats, en el global del 2022 encara apareix el minisite dedicat a la COVID com un dels espais més visitats - especialment durant el primer trimestre de l'any - al costat del web de Promoció Econòmica (SEMPRE), i dels serveis de Cultura i Festes, la Biblioteca municipal, Policia Local, Urbanisme o Comunicació. 

L'apartat de l'agenda, que va experimentar una forta empenta al 2022 de la mà de la publicació mensual d'una versió en paper, els continguts de notícies i informatius, les ofertes de feina i convocatòries de processos selectius, i espais de promoció turística com el de Rutes i Llocs d'interès, s'han mantingut també entre els espais amb major número de visites i pàgines consultades.

El web ha fet una intensa aposta aquest darrer any per reforçar els continguts audiovisuals i multimèdia, i que ha obtingut una important acollida i seguiment per part de les persones usuàries del portal.

Altres canals de comunicació

Pel que fa a les xarxes socials corporatives, de nou la xarxa Instagram  www.instagram.com/ajargentona s'ha situat per segon any consecutiu com la que més creix. També el 2022 ha estat un any d'un gran augment de visualitzacions i de subscriptors al canal YouTube www.youtube.com/AjuntamentArgentona.

Per la seva banda, Facebook continua concentrant el major volum de visites que arriben al web des de les xarxes socials amb un 70%, tot i que perd terreny sobre les altres xarxes socials de l'Ajuntament, en especial Instagram, que es col·loca com la segona font social del web municipal.

Pel que fa als dispositius, cal assenyalar que 2 de cada 3 usuaris ho fan des del telèfon mòbil o una tauleta.

L'aplicació mòbil municipal www.argentona.cat/app, que es va estrenar al 2021, també ha experimentat un notable increment l'any passat en el número de descarregues i navegació, i compta amb uns 700 usuaris.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800