Biblioteca
Literatura
Presentació de llibre El combat del dia i la nit de Maria Català

 

La troballa del diari de l'Alessandro Vovolione, astròleg personal del rei d'Anglaterra, es unes golfes d'un atzucac de París, és rebuda com un regal per en Maurice Matelin. Juntament amb el diari, hi ha un grimori que conté els secrets de l'Univers i una carta en què l'astroleg demana ajut per reviure la seva estimada. En bescanvi promet concedir un desig. El desig d'en Maurice és escriure una novel·la memorable que enamori l'Amélie, la seva professora.

Fins on estan disposats a arribar l'Alessandro i en Maurice per aconseguir el què volen? Com afectarà això a la gent que estimen?

Els personatges i els succesos del passat s'entrecreuen amb els del present i els uns influeixen en els altres en una espiral que ens farà viatjar per la Anglaterra del segle XVII i la França del segle XIX. Coneixerem en Matthew Hopkins, el caçador de bruixes més letal de la història; l'Henrietta, que neix amb un distintiu que pot dur-la a la foguera; en Didier, un noiet amb un físic singular i una ment privilegiada, i la Bambaní, una òrfena hongaresa amb poders mediúmics que veu en un mirall d'obsidiana el paorós incendi de la catedral de Nôtre Dame.

Maria Català, Mataró, 1949, ha exercit de professora de primària fins a la seva jubilació. Actualment escriu i participa en mitjans de comunicació, i actes culturals i literaris. Des del 2006 que va guanyar el «Serralada de Marinaa de conte infantil», ha publicat diversos articles, contes, relats i novel·les. Altres novel·les publicades: El alcalde de la Malena (2005); Urpes de seda (2011); A les fosques (2014); Els amors fan l'amor (2018).  

combat

Dimarts
14
febrer
2023
19h
Lloc Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel
Adreça c/ Gran, 3-5
Hora 19 h
Durada 1 hora aprox.
Organitza Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel
Preu Entrada lliure
Tipus d'acte Literatura
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800