Suggerir un acte

Si voleu donar a conèixer alguna activitat, ompliu el següent formulari:

omplir

Agenda
Música
Coral Llaç d'Amistat
Treball de la veu i de l'escolta musical, per al cant coral.

A la coral comprovem cada setmana que cantar en grup ens aporta molts beneficis personals, culturals i socials; i ho volem continuar posant en pràctica, renovant-nos cada dia, amb l'assessorament d'en Narcís Perich, com a director musical.

Practiquem tècniques de treball de la veu, millorem l'escolta el coneixement musical i assagem plegats per a aconseguir un conjunt harmònic.
També ens agrada compartir la feina feta en concerts a Argentona o arreu de Catalunya. 

Som una coral que treballem la veu amb la il·lusió per cantar plegats. Per això, fem assajos setmanals i rebem el suport tècnic del nostre director, el músic Narcís Perich,  per anar millorant dia a dia.

Ens agrada fer sentir les diferents veus de forma harmònica per a gaudir de la música i fer-la gaudir quan la presentem en concerts públics.

Cada curs ens plantegem nous reptes. Interpretem peces variades, des de clàssiques, tradicionals d\'arreu, moderna... i ens agrada introduir noves propostes.

Fem actuacions per a presentar el nostre repertori, participem en activitats d'Argentona o comarca, o en concerts amb altres corals d'arreu. Aquest mes de gener esperem participar, com ja és tradició, a la festivitat de Sant Sebastià, amb la nostra cantata.

Actualment estem preparem un concert especial per a celebrar el 125è aniversari de l'entitat. Si t'hi vols afegir posa't en contacte amb nosaltres.

Si ens vols trobar, habitualment assagem els dimarts al nostre local, al primer pis del carrer Gran, 28.https://lldamistat.blogspot.com/

Dimarts
10
gener
2023
20:30h
Lloc Local de l'entitat  (Carrer Gran, 28 1r pis)
Hora 20.30 h
Durada Assaig cada dimarts al vespre i concerts quan s'acorden.
Organitza Activitat autogestionada per la pròpia coral.
Preu - -
Tipus d'acte Música
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800