Notícies
Publicat el 08.11.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Éxit en l'estrena de la ruta modernista gamificada
L'aventura de l'Ona d'Argentona és una proposta familiar que se serveix de les noves tecnologies per descobrir el patrimoni del municipi

Aqueest diumenge es va estrenar  es va inaugurar la ruta modernista gamificada "L'aventura de l'Ona a Argentona" amb un grup de families que van acompanyar l'actriu Núria Clemares interpretant la protagonista de d'aquesta història, l'Ona d'Argentona.

La ruta va agradar molt a grans i petits i a partir d'ara tots aquells que vulguin gaudir de l'experiència només cal que accedeixin

El servei de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament d'Argentona ha impulsat aquest nou  producte per promocionar el municipi a través de la ruta gamificada "L'aventura de l'Ona d'Argentona", una proposta que se serveix de les noves tecnologies i el joc per oferir un producte per a què tota la família descobreixi el patrimoni modernista del municipi.

Només caldrà comptar amb un telèfon mòbil. Mitjançant diverses pistes i enigmes, la història de l'Ona i la missió que ha de complir portarà els participants a conèixer indrets i edificis molt destacats d'Argentona. El projecte ha estat impulsat en col·laboració amb Adventuriq, empresa especialitzada en plataformes tecnològiques de gamificació.

 Més informació  

foto inauguració ruta gami1  

foto inauguració ruta gami3

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800