Cultura i Festes
Literatura, Música
Recital Homenatge a Joan Margarit "Remolcadors entre la boira"

Bis del recital estrenat a Argentona l'any 2021, en homenatge al poeta Joan Margarit, amb el títol de "Remolcadors entre la boira". Rapsòdia a càrrec de Cristina Àlvarez Roig i composició original i interpretació musical a càrrec Pep Lladó

L'èxit assolit amb el recital esmentat ha propiciat que es dugui a terme un segon cop, organitzat per l'Associació d'Amics de la Poesia d'Argentona. En aquesta ocasió el recital tindrà lloc a  l'Auditori de la prestigiosa institució barcelonina del CIC, dirigida actualment pel reconegut poeta Carles Duarte.

Es recitaran dotze poemes del llibre Remolcadors entre la boira del poeta Joan Margarit, que foren publicats en el llibre del mateix títol per la mítica editorial argentonina Edicions de l'Aixernador l'any 1995. El músic, cantautor i compositor argentoní Pep Lladó ha composat i interpretarà dotze peces musicals, una per a cada poema que recitarà l'arquitecta i poeta Cristina Àlvarez Roig, doblement deixebla, com arquitecta i com a poeta, de Joan Margarit.

Un recital únic en homenatge al gran poeta Joan Margarit, traspassat l'any 2021, a partir d'una joia editorial que fou publicada fa 27 anys per Edicions de l'Aixernador a partir d'una tria de poemes sobre músics i música -una de les passions de Margarit-, que feu el mateix poeta. Es posarà a la venda al final de l'acte el CD del recital, fruit d'una gravació en estudi de l'esmentat recital.

El recital també és un reconeixement a en Joan Pannón Farré, editor que fou d'Edicions de l'Aixernador, recentement nomenat fill predilecte d'Argentona.

Recital Joan Margarit

Dimecres
2
novembre
2022
18:30h
Lloc Auditori del CIC Institució Cultural a Barcelona C/ Via Augusta, 205
Hora 18.30 h
Durada 1,5 hores aproximadament
Organitza Associació Cultural Amics de la Poesia d'Argentona
Preu Taquilla inversa
Tipus d'acte Literatura, Música
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800