Biblioteca
Literatura
A l'Atzar, Club de Lectura Diversa
consentiment300

A l'Atzar, club de lectura diversa, és una nova activitat literària conduïda per la Laura Gállego, que ens proposa lectures amb un rerefons feminista i de diversitat sexual, amb les quals reflexionar, debatre i mantenir converses.

La primera proposta es tracta de El consentiment de Vanessa Springora, obra testimonial que portà una gran controvèrsia a França quan va ser publicada el 2020.

Seduïda a l'edat de catorze anys per Gabriel Matzneff, cèlebre escriptor de cinquanta, Vanessa Springora desgrana, tres dècades més tard, el control i la manipulació que aquell home va exercir sobre ella, enamorada en cos i ànima, i l'empremta inesborrable de la relació al llarg de la seva vida. De Matzenff, com Springora va descobrir ben aviat, eren àmpliament conegudes les relacions depredadores i impunes amb menors de setze anys que, a més, nodrien la seva obra d'escriptor amb fama d'apassionat. En aquest llibre extraordinari, Vanessa Springora explora la noció ambigua del seu consentiment, alhora que posa en qüestió les derives d'una època que arriba fins avui i la complaença d'un medi literari encegat pel talent i la celebritat.

Dimarts
15
novembre
2022
19h
Lloc Biblioteca Joan Fontcuberta i Gel
Hora 19 h
Durada 1 hora aprox.
Organitza Biblioteca Joan Fontcuberta i Gel
Preu Entrada lliure
Tipus d'acte Literatura
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800