Cultura i Festes
Música
Fiat Lux, de Tarta Relena
CANT 'A CAPPELLA' TRADICIONAL I ELECTRÒNICA
FIAT2

SINOPSI

Després de rebre el Premi Enderrock de la crítica al Millor disc de folk del 2019 pel seu primer treball, Ora Pro Nobis, el duet Tarta Relena presenta el primer disc de llarga durada, Fiat Lux, que barreja l'electrònica experimental amb la música tradicional del Mediterrani.

És una exploració del concepte de ciclicitat a partir del record, la nostàlgia i l'evocació de sentiments. Els poemes d'amor que va escriure Safo de Lesbos i les cançons tradicionals sefardites versen sobre la mateixa problemàtica emocional a què ens enfrontem com a individus del 2022.

Sigui a la Grècia arcaica, a l’època medieval o en plena pandèmia mundial, el jo passa pels mateixos processos de joia i dolor, els tanca i en recomença de nous, sense poder evitar el transcurs de les coses. Cada jo poètic s'il·lumina entremig de tots els altres per dir el que ha de dir.

FITXA ARTÍSTICA

Veu i electrònica: Marta Torrella i Helena Ros | Idea, composició, direcció i interpretació: Marta Torrella i Helena Ros.
Producció sonora enregistrada: Òscar Garrobé i Juan Luis Batalla | Producció sonora del directe: Gerard Valverde.
Espai lumínic: Pol Mas de Xaxàs i Marc Arroyo - Oscila Studio | Dramatúrgia: Roser Casamayor | Moviment: Joaquín Collado - Antes Collado | Vestuari: Pau Aulí

Diumenge
20
novembre
2022
19h
Lloc La Sala d'Argentona
Adreça Plaça Nova
Hora 19 h
Durada 60 minuts
Organitza Ajuntament d'Argentona
Preu 13€ TAQUILLA / 10€ ANTICIPADA / 8€ ABONAMENT
Tipus d'acte Música
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800