Cultura i Festes
Literatura
Presentació del poemari "Viento, que el amor me deja" en l'editorial Valparaíso, escrit per la professora Charo Tébar.
Entrevista amb l'autora i reflexió sobre l'ensenyament de la poesia entre els adolescent.

Presentació de la Antologia poètica de la professora de Llengua castellana i Literatura, Charo Tébar, que imparteix classe a l'Institut d'Argentona.  El libre acaba de sortir al mercat el dia 5 de setembre. 
Amb un format d'entrevista, l'autora farà un reflexió sobre la importància del fet d'escriure i llegir entre els joves i el valor de descobir i mantenir la poesia com una eina fonamental de desenvolupament personal.  Presentarà la professora May Flores, que també escriu narrativa i ha obtingut diversos premis.

L'activitat tindrà tres parts: En la primera l'autora parlarà de la gènesis del seu poemari i de la simbologia del títol i dels seus motius literaris. En la segona es farà una reflexió sobre l'ensenyament i el valor de la poesia. A continuació es farà un breu recital poètic a càrrec de la poeta. i després un col·loqui amb el públic.

Aquesta actitivat està adreçada a exalumnat, alumnat, professorat, exprofessorat de l'Institut d'Argentona i totes aquelles persones interessades per la cultura i la Literatura i també en l'educació literària dels seus fills i filles.

Divendres
14
octubre
2022
18h
Lloc Saló de Pedra
Adreça C. Gran, 61
Hora 18 h
Durada una hora
Organitza Institut d'Argentona
Preu gratuit
Tipus d'acte Literatura
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800