Notícies
Publicat el 23.09.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Extremeu la precaució davant l'episodi de pluges de les properes hores
L'Ajuntament d'Argentona demana a la ciutadania que s'eviti circular o aparcar a zones inundables. Protecció Civil activa el Pla INUNCAT

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquest matí l'alerta del Pla INUNCAT per la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) d'un episodi de pluges intenses aquesta propera nit i matinada que podria deixar quantitats destacades sobretot a les comarques del litoral i prelitoral de Barcelona.

Segons l'SMC, els xàfecs més intensos podran superar el llindar dels 20 l/m2 en 30 minuts i podran anar acompanyats localment de tempesta i fenòmens de temps violent (fort vent, calamarsa, esclafits o tornados).

Puntualment es podran superar els 30 o 40 l/m2 en 30 minuts, corresponent a pluja torrencial, la qual cosa podria produir incidències en zones urbanes per acumulació d'aigua als carrers i inundació de garatges, baixos i locals.

Pel que fa al litoral de Tarragona i Girona i a les comarques del sud de la Catalunya Central també es poden veure afectades per les pluges però amb menor probabilitat i afectacions. De cara a dissabte i diumenge, ja no es preveu cap situació de risc per pluges intenses.

L'Ajuntament d'Argentona demana a la ciutadania que s'extemi la precaució i es limiti al màxim la mobilitat,  evitant especialment circular o aparcar a zones inundables.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800