Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 23.09.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
El taller de gimnàstica terapèutica obre el termini d'inscripció el proper dimecres 28 de setembre
gimnastica terapeutica
El 13 d'octubre, a les 10 del matí, tindrà lloc el sorteig d'assignació de places al casal de la Gent Gran del centre. Les classes començaran la setmana del 24 d'octubre

L'Ajuntament d'Argentona obrirà el proper dimecres 28 de setembre i fins a l'11 d'octubre el termini de preinscripció al nou curs de gimnàstica terapèutica per adults. La sol·licitud es pot presentar a través del formulari que trobareu al següent enllaç o bé trucant al telèfon 673648491.

  Formulari preinscripció (disponible a partir del dia 28)

Aquests tallers permeten, a més de la realització d'una activitat física,  una millora i manteniment de  la capacitat funcional, augment de la capacitat cognitiva, un millor benestar emocional i una major interrelació personal i social. Aspectes tots ells que beneficien i promouen un estil de vida adequat, evitant l'aïllament, malalties emocionals i una millora de l'estat físic en general. 

Davant la importància que té la conservació de l'estat de salut en la persona, i per tal de donar resposta a aquesta necessitat , es promou  des de l'Ajuntament d'Argentona aquesta acció  per promoure un estils de vida saludable, el foment de  l’ autonomia de la persona, l'augment de la participació en el medi social i comunitari.

Aquest curs s'iniciarà la setmana del 24 d'octubre i estarà dirigit per una professional fisioterapeuta. Es duran a terme els dimarts i els dijous, en diverses franges horàries entre les 8 del matí i la 1 del migdia, al pavelló poliesportiu. I al barri del Cros els dilluns i dijous de 17:30 a 18:30 hores

El preu de la matrícula és de 20 euros i es podrà sol·licitar dispensa o bonificació.

El sorteig d'assignació provisional de plaça es farà el dia 13 d'octubre. Una vegada es faci públic, caldrà confirmar la plaça fent el pagament de  la matrícula. Del 17 al 21 d' octubre ,les persones inscrites hauran d'adreçar-se a l'Ajuntament a fer el pagament i completar el procediment. Aquests documents s'hauran de presentar obligatòriament el primer dia de classe. 

Per a més informació podeu adreçar-vos a la regidoria de Gent Gran, a la segona planta de l'edifici de l'Ajuntament (c/ Gran, 59) o trucar al 937974900.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800