Notícies
Publicat el 19.09.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Nova reunió de Poble

Aquest dilluns es va celebrar una nova sessió de participació ciutadana al Saló de Pedra. Pots recuperar el vídeo de la reunió

Aquest dilluns el Saló de Pedra va acollir una cinquantena de veïns i veïnes que van assistir a la nova sessió de la Reunió de Poble, espai de participació ciutadana en què trimestralment el govern es troba amb la ciutadania per tal de compartir qüestions d'actualitat del municipi.

En una primera part l'alcaldessa, acompanyada per la majoria de membres de l'executiu local, va fer balanç i repassar algunes de les activitats i projectes festius i culturals celebrats darrerament, així com la previsió dels propers mesos, com han estat la fira de ceràmica Argillà, la Festa Major, Garrinada, la festa de la Vellesa i, properament, la Festa Major del Cros o el Festival Sense Portes, entre d'altres.

En una segona part, més d'una desena d'assistents van traslladar al govern diverses consultes i qüestions. La situació de l'arbrat urbà, la mobilitat, l'estat d'algunes obres i serveis bàsics, o les activitats per a la gent gran van ser alguns dels assumptes principals. 

La Reunió de Poble es va prolongar durant una mica més d'hora i mitja i va poder seguir en streaming al web municipal, al canal de l'Ajuntament a YouTube i a Ràidio Argentona. La propera cita està prevista per a mitjans del proper mes de desembre.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800