Cultura i Festes
Música
Coral Llaç d'Amistat
Assaig i treball vocal, per a cantar a veus, amb direcció i assessorament musical.

A la coral sabem que cantar en grup ens aporta molts beneficis personals, culturals i socials; i ho volem continuar posant en pràctica, renovant-nos cada dia, amb l'assessorament d'en Narcís Perich, com a director musical. De tant en tant fem concerts o participem en actes del poble. Si t'hi vols afegir, posa't en contacte amb nosaltres.

Som una coral que mantenim la il·lusió per cantar plegats. Per això, fem assajos setmanals i rebem el suport tècnic del nostre director, el músic Narcís Perich, per anar millorant dia a dia.

Ens agrada fer sentir les diferents veus de forma harmònica per a gaudir de la música i fer-la gaudir quan la presentem en concerts públics.

Aviat farem 125 anys, però cada curs ens plantegem nous reptes. Tenim un repertori variat, des de clàssica, tradicional d'arreu, moderna... i ens agrada introduir noves propostes. Actualment estem treballant peces de música pop del S.XX.

Fem alguns concerts per a presentar el nostre repertori o participem en concerts amb altres corals. També participem en activitats del poble.

Si ens vols trobar, habitualment assagem els dimarts al nostre local, al primer pis del carrer Gran, 28, d'Argentona.

Dimarts
13
setembre
2022
Lloc Local de l'entitat  (Carrer Gran, 28 1r pis)
Durada Assaig cada dimarts al vespre i concerts quan s'acorden.
Organitza Activitat autogestionada per la pròpia coral.
Tipus d'acte Música
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800