Notícies
Publicat el 01.08.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Gestió de l'aigua eficient i responsable, també durant la Festa Major
  • L'aigua utilitzada al tobogan aquàtic del dia 3 d'agost es reaprofitarà per a tasques de reg i manteniment de les zones verdes
  • S'adoptaran també mesures per a un ús controlat de l'aigua durant la xeringada familiar del dia 5 d'agost

L'Ajuntament d'Argentona impulsarà diverses mesures per garantir una gestió eficient de l'aigua durant la Festa Major, davant el context de sequera i l'estat de prealerta en què es troba la zona central de Catalunya, com és el cas de la comarca del Maresme.

Per tal de compatibilitzar de manera responsable i sostenible la celebració d'activitats lúdiques que contribueixin a combatre la calor i les altes temperatures amb la situació que registren les reserves d'aigua a Catalunya, s'instal.larà un sistema de recuperació de l'aigua al tobogan aquàtic previst el dimecres 3 d'agost al carrer Doctor Samsó. Així, aquest recurs es reaprofitarà pels treballs de reg i manteniment de les zones verdes del municipi.

Així mateix, el retorn de la xeringada familiar a la programació de Festa Major, el divendres 5 d'agost, se celebrarà adoptant mesures de control del consum i la despesa d'aigua.

L'Ajuntament d'Argentona adoptarà totes les mesures i seguirà les instruccions que les autoritats competents puguin traslladar a les administracions locals per respondre a la situació de sequera i el nivell en què es troben les reserves d'aigua de les conques internes de Catalunya.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800