Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 28.07.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Incidències i afectacions amb motiu de la Festa Major
Canvis, alteracions i variacions que es poden produir en el trànsit, la mobilitat i els serveis municipals amb motiu de la Festa Major d'Argentona
INFORMACIÓ TRÀNSIT
 • Del 3 al 6 d'agost, s'habilitarà una zona d'estacionament no vigilada, a la carretera comarcal C-1415, reconvertida en aparcament, entre la rotonda del Pi Gros fins al carrer 1 d'octubre
 • Del 3 al 7 d'agost no es podrà estacionar a la zona de Can Doro
 • Del 4 al 7 d'agost no es podrà circular ni estacionar a la zona de la MOPU. Només es permetrà l'accés a les persones residents.
 • Del 3 al 7 d'agost no es podrà estacionar ni circular per un tram de l'Avinguda Puig i Cadafalch amb motiu de la instal·lació de la Fira mercat de producte artesà.
 • De l'1 al 7 d'agost restriccions i prohibicions d'estacionament al carrer Les Parres en la seva totalitat. Del 3 al 7 d'agost circulació prohibida al carrer Les Parres, excepte veïns per accedir als garatges particulars. 
 • Del 2 al 7 d'agost restriccions i prohibicions d'estacionament al passatge de les Escoles. 
 • Durant les activitats a l'escola Bernat de Riudemeia, circulació prohibida al carrer Jacint Verdaguer. 
 • Del 3 al 7 d'agost: estacionament prohibit al carrer Mataró (entre Puig i Cadafalch i Les Parres); estacionament prohibit al carrer Jacint Verdaguer ( entre pl. nova i c/ Barcelona); restriccions d'estacionament al carrer Jacint Verdaguer (entre passatge Escoles i Barcelona) durant diverses activitats. Prohibició total d'estacionament a Can Doro. Restriccions d'estacionament a la zona de Cal Guardià, Ramon Par i davant Saló de Pedra. 
 • Del 3 al 6 d'agost restriccions de circulació puntuals durant els actes a la zona de plaça Església, Torres i Bages, Lladó, Dolors Monserdà. 
 • Del 2 al 5 d'agost restriccions d'estacionament i circulació durant els actes de foc, al carrer Sant Ferran, Bernat de Riudemeia, Escoles, Jacint Verdaguer, Barcelona, Àngel Guimerà, Anna Ravell, Rosers i plaça Església 
 • El dia 3 d'agost, restriccions al trànsit i estacionament al carrer Doctor Samsó, on s'hi ubicarà un tobogan aquàtic. Caldrà retirar el vehicle de la zona abans de les 6 del matí.
 • El dia 5 d'agost al matí, durant el transcurs de la cursa popular, amb sortida i arribada a la plaça Nova, es donarà pas alternatiu als vehicles als carrers que conformen el recorregut.
 • Del 4 al 6 d'agost, restriccions d'estacionament zona Font Picant durant la celebració de diversos actes. 
 • Del 31 de juliol al 8 d'agost estacionament prohibit a la zona esportiva i Avinguda Països Catalans degut a la instal•lació de la fira d'atraccions. 
 • El punt de recàrrega de vehicles elèctrics del carrer Gran estarà fora de servei el dia 3 d'agost de les 17 a les 22 hores i el dia 4 d'agost de 6 a 14 h aproiximadament
Es demana a la població que respecti les zones de prohibició d'estacionament, així com la senyalització, per tal de facilitar la bona organització i desenvolupament de la Festa Major. Gràcies per la col·laboració.
PARADA AUTOBÚS DE L'AVINGUDA PUIG I CADAFALCH

Durant els dies de Festa Major, la parada d'autobús ubicada a l'avinguda Puig i Cadafalch, Joan XXIII i General Llauder, es traslladarà al Pi Gros, i el tram de la carretera C-1415 direcció Granollers es realitzarà per la C-60.


SERVEI BUS NIT

El servei regular d'autobús mantindrà els mateixos horaris, i s'ampliaran de la següent manera:

- La matinada del 3 al 4 d'agost el servei comptarà amb la sortida d'un autobús cada hora des de la rotonda del Pi Gros d'Argentona fins a l'estació de Rodalies de Mataró, des de les 22:35 i fins a les 06:30 hores.

- Les matinades del 4 al 7 d'agost el servei serà cada ½ hora, efectuant el mateix recorregut.

- S'habilitarà un bus especial nocturn durant les nits de Festa Major del 3 al 6 d'agost - de dimecres a dissabte - que connectarà el centre urbà - parada amb la rotonda del Pi Gros - amb les urbanitzacions de Les Ginesteres, Can Cabot, Can Raimí, Can Ribosa i Madà -. El servei especial s'iniciarà a les 22 hores i fins a les 06:00 hores, amb una freqüència cada mitja hora, de manera ininterrompuda.


SERVEI DE RECOLLIDA D'ESCOMBRARIES
 • Durant els dies de la Festa Major, les escombraries es recolliran segons el calendari previst. No obstant això a l'avinguda Puig i Cadafalch, carrer Gran, Torres i Bages i plaça de l'Església, l'horari per treure la brossa serà a partir de les 23 h. La nit del 2, 3 i 5 d'agost, els veïns dels carrers afectats per l'itinerari del Correfoc hauran de deixar la brossa de la fracció que pertoqui a la porta de casa un cop finalitzat l'espectacle, a partir de la mitjanit. És important que respecteu aquesta norma, per evitar incidents amb el foc i els espectadors. Al llarg del recorregut de l'Argentast, s'instal•laran alguns contenidors petits que serviran de papereres pels visitants, no com a contenidors pels vilatans. Paral•lelament, en la majoria d'espais on se celebren actes i activitats, trobareu contenidors per a cada tipus de residu. Procureu dipositar-hi separadament la brossa corresponent. Agraïm per endavant la vostra col•laboració. 
 • El divendres 5 d'agost no hi haurà l'habitual servei de deixalleria mòbil del primer divendres de cada mes i que s'instal·la a la plaça Nova.
MERCAT SETMANAL
 • El divendres 5 d'agost no hi haurà l'habitual mercat setmanal al centre urbà
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800