La Vila
Festa, Agenda de l'Alcaldessa
Festa del Viver d'Argentona

viver argentonaDesprés de dos anys, torna la Festa de la mare de Déu del Viver d'Argentona. El 18 de setembre de 2022 de 10 a 20 h, el Viver d'Argentona s'obre al públic per celebrar el dia de les verges trobades.

Programa d'actes de l'aplec:

- A les 11 h: Missa en honor a la mare de Déu del Viver
- A les 12 h: Ballada de sardanes amb la Cobla Palafolls
- A les 13 h: Presentació del fotollibre Brians: mujeres invisibles amb l'artista Marta Fàbregas. Acte presentat per Sònia Hernàndez, periodista i escriptora.
- A les 16 h: Taller Natura és Cultura en el bosc del Viver a càrrec de Shakira Mercader. (Places limitades. Inscripció prèvia a info@fundaciosetba.org)
- A les 17 h: Presentació del llibre LA RIERA amb poemes de Dario Olaortua i obres de l'artista Miquel Arnau. Acte presentat per Pere Font, empresari.
- A les 18 h: Concert a càrrec de la Sant Pau Rhum Band

Es disposaran de Food Trucks: La Caroline i KabukiCaramel

L'entrada és gratuïta.

L'aplec està organitzat pel Viver d'Argentona i hi col•laboren la Fundació Setba i l'Ajuntament d'Argentona.


El Viver d'Argentona és una finca, ubicada a la comarca del Maresme, amb molta història i un encant únic. Compta amb un conjunt d'edificacions singulars, una ermita romànica del segle XII, un gran casal residencial d'estil noucentista i desenes de racons plens de màgia, jardins configurats per grans paisatgistes i arbres centenaris.

Cada setembre des del segle XIX, coincidint amb la festivitat de la Mare de Déu del Viver, se celebra una jornada de portes obertes en què, a més d'actes religiosos, es realitzen activitats populars i projectes socials amb la Fundació Setba.

L'objectiu de la propietat és que la finca no sigui un espai d’ús exclusivament privat, sinó que els veïns i les entitats de la zona el coneguin i el puguin gaudir, perquè és un espai molt estimat pels veïns d'Argentona i pels devots de la Mare de Déu d'El Viver.

Diumenge
18
setembre
2022
10h
Lloc El Viver d'Argentona (Carretera de Vilassar, 6, 08310 Argentona)
Hora 10 h
Durada De 10 a 20h
Organitza Viver d'Argentona i Fundació Setba
Tipus d'acte Festa, Agenda de l'Alcaldessa
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800