Notícies
Publicat el 20.06.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Vídeo: Reunió de Poble
Ja pots veure la sessió de participació ciutadana celebrada aquest dilluns al Saló de Pedra, amb la participació de l'equip de govern i una trentena de veïns i veïnes

Aquest dilluns el Saló de Pedra va acollir una nova Reunió de Poble, espai de participació que trimestralment reuneix l'equip de govern amb veïns i veïnes per tal de fer repàs a diversos assumptes i projectes municipals i també per atendre les preguntes i consultes de la ciutadania.

En una primera part de la reunió, els regidors i regidores de l'executiu local van repassar algunes qüestions que s'havien formulat a l'anterior trobada i també van avançar algunes de les properes inversions i actuacions, entre les quals van destacar la consulta ciutadana que es vol impulsar a la tardor sobre el futur de la plaça de Vendre. En els propers mesos, està previst destinar uns 200 mil € a la millora de carrers i asfaltats, i unes quantitats similars per a l'actualització de la xarxa d'aigües i millores dels centres escolars, o 180 mil € a parcs i jardins. També es va apuntar la creació de dos petits circuits per a biciletes i equips rodats, que s'instal·laran al barri del Cros i un segon al nucli urbà, amb ubicació per determinar. 

A la segona part, diversos veïns van formular preguntes en relació a qüestions relacionades als serveis i millores a les urbanitzacions, la situació dels carrers, les obres del carrer Josep Soler, els coloms, l'aparcament o l'abastament d'aigua, entre d'altres.

La propera Reunió de Poble se celebrarà el mes de setembre.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800