Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 03.06.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Bo lloguer jove
Subvenció de fins a 250 euros mensuals que ofereix la Generalitat de Catalunya a joves d'entre 18 i 35 anys per al pagament del lloguer. Termini de sol·licitud del 8 al 17 de juny

S'ha obert la convocatòria per demanar el Bo Lloguer Jove, una subvenció per pagar el lloguer per als joves d'entre 18 i 35 anys. El Departament de Drets Socials, mitjançant l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, en gestiona el tràmit. Entre altres requisits, cal ser titular del contracte de lloguer de l'habitatge, estar-hi empadronat o empadronada i tenir una font regular d'ingressos.

L'import de la subvenció és de 250 € mensuals, com a màxim, durant dos anys.

Tota la informació sobre requisits, documentació requerida i terminis, documentació requerida, requisits... relatius a aquesta convocatòria els trobareu a la pàgina següent habitatge.gencat.cat.

La sol·licitud per obtenir aquesta ajuda  s'ha de presentar electrònicament a través del web de tràmits de la Generalitat de Catalunya. Però, si no disposes de mitjans electrònics, ho pots fer presencialment a les oficines locals d'habitatge o a les borses que formen part de la xarxa de mediació per al lloguer social o a la seu de l'entitat titular o administradora de l'habitatge (en el cas d'habitatges gestionats per administracions i empreses públiques).

El termini s'obre del 8 de juny de 2022 a partir de les 9 hores fins al dia 17 de juny de 2022 a les 17 hores per presentar la teva sol·licitud.

Cal tenir en compte que l'adjudicació serà per ordre d'arribada de les sol·licituds. És a dir, les sol·licituds es tramitaran i resoldran per ordre de presentació al registre, sempre que la sol·licitud i la documentació estiguin completes, i fins a l'esgotament del pressupost disponible.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800